Apteekkikosmetiikka, Ihonhoito, Kasvonaamiot, Kasvovoiteet, Lierac, Seerumit

Lierac Hydragenist

Nyt olisi apua pakkasten tuomalle pintakuivuudelle! Ranskalaisen apteekkimerkki Lieracin uusi syväkosteuttava Hydragenist-linja on tarkoitettu kaikenikäisille ihoille. Sarja perustuu tehokkaasti ihoa kosteuttavaan Hydra O2 -yhdisteeseen, joka koostuu mm. biomimeettisestä hapesta, vernonian lehdestä ja hyaluronihaposta. Sarjaan kuuluu seerumi, geelivoide, voide sekä syväkosteuttava balsami. Näistä seerumi sisältää kaikista eniten tuota yhdistettä. Kaikissa tuotteissa on aivan ihana kukkaistuoksu, jossa on ruusua, jasmiinia sekä gardeniaa.

Lierac-Hydragenist-Moisturizing-Serum-01

Miten kaunis pullo! Superkosteuttava seerumi sisältää 15% Hydra O2 -yhdistettä. Se lupaa lisätä ihon kosteutta (laitemittauksella +115% kahdessa tunnissa!), palauttaa ihon täyteläisyyttä, tasoittaa ryppyjä sekä tehdä ihosta raikkaamman ja heleämmän. Allekirjoitan. Seerumi tuntuu todella hyvältä ja tekee ihosta kauniin näköisen. Olen pitänyt siitä etenkin aamukäytössä, kun iho jää pehmoiseksi, mutta ei mitenkään öljyiseksi. Tämän tuoksun kanssa päivä alkaa varmasti paremmin! <3

Lierac-Hydragenist-Moisturizing-Serum-02

Ohutta seerumia annostellaan pipetillä. En vieläkään pääse yli miten söpöä vaaleanpunainen neste on ja miten jumalaisen hyvälle se tuoksuu.

Lierac-Hydragenist-Moisturizing-Serum-INCI

INCI. Kyllä, tässä on silikoneja. Mutta niin on myös ihania juttuja: ureaa, hyaluronihappoa, manteliproteiinia, glysiiniä, pantenolia, PCA:ta, natriumlaktaattia, useaa eri glukonaattia, hedelmäuutteita, useaa eri hedelmähappoa (0,5%), a-vitamiinia ja montaa muuta ihoa hoitavaa ainetta. Niin ja appelsiinimehua (!). Minun silmiin inci näyttää kivasti kosteuttavalta sekasotkulta, jolle silikonit antaa hyvän levittyvyyden (ja toivottavasti lukitsevat sitä kosteutta ihoon).

Lierac-Hydragenist

Testasin myös näytteet Hydragenist-sarjan muista kosteuttajista. Kerrankin on oikeasti kauniit näytekoot! Näiden myyntikoot on 50ml purkeissa. :)

Lierac-Hydragenist-Moisturizing-Rescue-Balm

Hydragenist Extreme Moisturizing Rescue Balm – SOS-tuote, jota voidaan käyttää joko voiteena tai naamiona. Tässä on 10% Hydra O2 -yhdistettä sekä jasmiini- ja kameliaöljyjä. IHANA! Naamiokäytössä suositellaan viiden minuutin vaikutusajan jälkeen hieromaan ylimääräinen tuote ihoon, mutta ihoni imaisee tämän sen verran hyvin, ettei ole tarvinnut.

Lierac-Hydragenist-Moisturizing-Rescue-Balm-INCI

Rescue Balmin INCI.

Lierac-Hydragenist-Moisturizing-Cream

Hydragenist Moisturizing Cream-Gel & Cream – Molemmissa voiteissa on 7% Hydra O2 -yhdistettä. Geelivoide sisältää hienojakoista riisipuuteria ja jättää iholle suht mattaisen pinnan. Se tuntuu miellyttävän raikkaalta ja kosteuttaa silti varsin hyvin sopien tälläiselle korpulle päiväkäyttöön seerumin päälle. Voide on samettisempi ja täyteläisempi, joten tykkäsin siitä enemmän yökäytössä. Se sisältää mm. aprikoosivoita.

Lierac-Hydragenist-Moisturizing-Cream-INCI

Voiteiden INCIt, vasemmalla cream-gel ja oikealla cream.

Seerumi maksaa noin 50€ (30ml) ja voiteet noin 45€ (50ml), apteekeista.

Onko Lierac teille tuttu merkki? :) Apteekista löytää kaikenlaisia helmiä!

Tuotteet saatu testiin blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

19 Comments

  • Reply Mia maanantai 12. lokakuun 2015 at 10:49

    Oi, kuulostaa hyvältä!! Tälle saharanaamalle tulis enemmän kuin tarpeeseen:) täytyy ainakin tuo seerumi hommata. Saakohan apteekista näytteen jos kauniisti pyytää:)

    • Reply Myy maanantai 12. lokakuun 2015 at 22:24

      Luulisi saavan! :) On se aina kivempi kokeilla ennen ostopäätöstä.

  • Reply Henna maanantai 12. lokakuun 2015 at 11:05

    Kuivaihoisena atoopikkona ja talven tullen nää kiinnostaa ihan mielettömästi. Olin näkevinäni jostain, että näitä olis messuillakin, toivottavasti jossain hyvässä tarjouksessa :DD

    • Reply Myy maanantai 12. lokakuun 2015 at 22:25

      Toivotaan hyviä tarjouksia <3

  • Reply Elisa | Miten niin liikaa? maanantai 12. lokakuun 2015 at 11:28

    Yhyy, mä en tykännyt tuosta seerumin ihofiiliksestä yhtään :( Liian silikoninen mulle, tykkään sellasista voidemaisemmista ehkä enemmän. Tai sit ihan vesimäisistä, eli sellaisista joista ei jää mitään tuntua iholle.

    • Reply Myy maanantai 12. lokakuun 2015 at 22:26

      Onpa jännä! Mulla ei jää tuosta juuri mitään ihotuntua, ihan vaan sellainen pieni pehmeys.

  • Reply JonnaH. maanantai 12. lokakuun 2015 at 12:10

    Kieltämättä nää vaalenpunaiset tuotteet on söpöjä. Omat odottaa vielä testausta, mutta odotukset on korkealla, sillä olen tykäänyt Lieracin tuotteista aikaisemmin paljon.

    • Reply Myy maanantai 12. lokakuun 2015 at 22:27

      Nämä saa mut kyllä kokeilemaan muitakin Lieracin tuotteita, vaikka se puhdistusöljy olikin pieni pettymys. :) Jonkun näytepussin kokeilin siitä punaisesta seerumista ja huh miten hyvältä sekin tuntui.

      • Reply JonnaH. maanantai 12. lokakuun 2015 at 22:39

        Se punainen seerumi on ihanaa, mulla on sitä jo toinen pullo menossa. :)

        • Reply Myy tiistai 13. lokakuun 2015 at 22:54

          No sitten mä todella tarvitsen sitä! :D Meillä on niin hyvin loksahtanu suosikkeja kohdalleen.

  • Reply Nanna maanantai 12. lokakuun 2015 at 13:21

    Jo tuo värimaailma on <3 Ihan uskomattoman kaunis! Naamio jäi kyllä kiinnostamaan,kuulostaa otolliselta tulevaan talveen.

    • Reply Myy maanantai 12. lokakuun 2015 at 22:28

      Nää on niin nättejä <3 Talvella kaikki iholle jätettävät naamiot on isoja pelastajia!

  • Reply Miracle maanantai 12. lokakuun 2015 at 13:47

    Onpa nuo pakkaukset suorastaan suloiset :D

    • Reply Myy maanantai 12. lokakuun 2015 at 22:28

      Niitä tekee mieli vaan katsella ja nuuhkia! :)

  • Reply Emmi tiistai 13. lokakuun 2015 at 17:23

    Rakastin tätä edeltävää Hydra-Chrono linjaa, erityisesti seerumia ja creamia. Toivottavasti nää on yhtä hyviä ja hyvän tuoksusia, koska nää oli mun talviaamujen pelaatajat :)

    • Reply Myy tiistai 13. lokakuun 2015 at 22:55

      Toivotaan! Jos päädyt kokeilemaan näitä, niin mua kiinnostaisi kovasti kuulla millaisia ovat edeltäjiinsä verrattuna. :)

  • Reply Kristiina keskiviikko 14. lokakuun 2015 at 21:30

    Hei sullahan on sen macin burgundy times nine paletti, satutko tietämään onko sitä vielä myynnissä vai oliko se limited edition? Ja sattuiskohan kukaan täällä tietämään myydäänkö noita ysipaletteja lentokentällä? Eikös joku bloggari ollut siellä töissä, en muista yhtään kuka se oli. Se paletti näytti tosi hyvältä sun kuvissa, pakko saada jostain hankittua se.

    • Reply Myy keskiviikko 14. lokakuun 2015 at 21:48

      Ne ysipaletit jäi vakiovalikoimaan, mutta olivat pitkään loppu. Ymmärtääkseni niitä tuli pari viikkoa sitten lisää, mutta tämän hetken tilannetta en tiedä. Ja myydään lentokentällä, siellä on tavaratilanne ollut vähän parempi kuin muilla tiskeillä. :) Se paletti on aivan ihana!

      Annie työskentelee lentokentällä: http://mizzannie.purkkimafia.fi/

  • Reply Ilona perjantai 16. lokakuun 2015 at 11:02

    Tää seerumi on ollut taivaan lahja. Mä olen tykännyt siitä erityisesti yökäytössä, ja jos iho on ollut oikein kuiva, olen lätkinyt tuon kosteusvoiteen vielä päälle, ja iho kiittää. Ja mulla kuitenkin on aika rasvoittuva sekaiho! :D

  • Leave a Reply