MAC, Meikit, Meikkipohjat, Primerit

MAC Prep+Prime Skin

Stokkan Kauneuden juhlaa -viikolla sai MAC-ostosten kylkiäisenä pienen tuubin primeria. Minulle kävi juuri niin kuin toivotaan käyvän eli ihastuin siihen ja ostin täysikokoisen. :) Ja siis tämähän tapahtui sen jälkeen, kun olin kampanjaviikolla ostanut kahden tarpeellisen tuotteen lisäksi sen puoliturhan (anteeksi, kosmetiikka ei ole ikinä turhaa) kolmannen tuotteen, jotta saisin nuo kylkiäiset.. Haha.

MAC-Prep+Prime-Skin-01

Prep+Prime Skin lupaa rauhoittaa ja pehmentää ihoa, blotata pois liiat öljyt ja tasoittaa ihon sävyä. Onneksi luin kuvauksen vasta jälkikäteen, koska olisin varmaan tyrmännyt tämän epäsopivaksi kuivalle iholle. :D Lyhyesti ja ytimekkäästi tämä tekee ihon pinnalle ohuen supersilkkisen kalvon, jonka päälle meikkivoide levittyy kuin unelma. Iho jää hehkeäksi ja vaikkei kasvoista mitään kimalletta erota, niin sen näkee sormissa levityksen jälkeen. Mielestäni meikkivoide myös kestää paremmin tämän päällä käytettynä, mutta en ole mikään paras tyyppi arvioimaan sitä, koska meikkipohjat kestää ihollani muutenkin hyvin.

MAC-Prep+Prime-Skin-02

Vasemmalla kikkare ja oikealla levitettynä, jolloin primeri hävisi ihoon niin kauniisti, ettei kamera meinannut tarkentaa siihen. Täysikokoinen 30ml pumppupullo (hurraa!) maksaa 25,50€ ja on Back2MAC-sopiva (hurraa!). Muita ihastuneita?

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Elisa | Miten niin liikaa? maanantai 6. huhtikuun 2015 at 11:58

  Tää on kyllä hyvä! Vähän samantyylinen kuin Diego Dalla Palman superprimeri, vähän hohtavampi vain. DDP:n on lisäksi ehkä aavistuksen kosteuttavamman tuntuinen koska se on geelimäinen MACin taas ollessa voidemaisempi. Kumpikin suosikkeja nykyään :)

  • Reply Myy maanantai 6. huhtikuun 2015 at 14:41

   Sitä en olekaan kokeillut! Kuulostaa kyllä hyvältä. :)

 • Reply Mia / Beauty Highlights maanantai 6. huhtikuun 2015 at 12:26

  Primerit on aina tarpeellisia ;) Tätä en ole kokeillut, mutta herätit mun kiinnostuksen! Kaikki heleyttävä kiinnostaa (yllätys, yllätys) :D

  • Reply Myy maanantai 6. huhtikuun 2015 at 14:42

   Tästä jää aika samanlainen heleys kuin Chanelin Le Blancista, mutta tämän pinta on paljon silikonisempi ja blurraavampi kuin taas Chanel jättää kosteamman ja nahkeamman pinnan. Eli huh, onnistuin perustelemaan tämän itsellenikin tarpeelliseksi ja ihan erilaiseksi tuotteeksi. ;)

 • Reply Pirjo maanantai 6. huhtikuun 2015 at 15:45

  Mä olen myös ihastunut tähän. Onnekseni olen tosin saanut 3 minituubia lisää, joten ihan heti ei tarvitse mennä kauppaan. Lisäksi nämä minitkään eivät ole ainoita jemmoissa olevia meikinpohjustustuotteita…

  • Reply Myy maanantai 6. huhtikuun 2015 at 23:12

   Minituubijemmat! Mutta joo, kyllähän sitä täälläkin olis primereita varmaan pariksi vuodeksi.. :D

  Leave a Reply