Biotherm, Dermosil, Elizabeth Arden, Kasvovedet, L'Oreal, Lumene, Seerumit, Silmämeikit, Urban Decay, Vartalovoiteet

Loppuneita ja uusia tilalle

Nämä ”päivitykset” kulkevat hieman jälkijunassa, kun yritän koota useampia samaan merkintään. :)

Ostin joitain viikkoja sitten (on siitä varmaan yli kuukausi) ostin Lumenen Spa Ravitsevan Vartalohoidon, koska se löytyi hyvään hintaan Anttilasta. Päätin kuitenkin kiusata itseäni hieman, joten yksi vartalovoide oli kulutettava tyhjäksi ennen kuin saisin ottaa tämän käyttöön.

Päädyin tyhjentämään L’Oreal Nutri Softin normaalin ihon version, joka oli hutiostos joskus aikoja sitten. Voide on liian kevyttä iholleni talvella, mutta ei tämä olisi kesään asti säilynyt. Lutrasin ihan huolella ja puolillaan oleva 400ml jättipullo tyhjeni nopeasti. Ainakin tämä imeytyi hetkessä ja riitti hyvin, jos päivän aikana rasvaa itsensä myös tuhdimmalla tökötillä. ;) En kuitenkaan ostaisi uudestaan, koska ei vaan sovi minulle.

L’Oreal tyhjeni niin vauhdilla, että päätin käyttää loppuun myös Dermosil Body Red Hunaja & Karpalo -ihovoiteen, jota oli puolisen purkkia jäljellä. Pakko myöntää, että vajaa purkki oli seissyt laatikossa varmaan vuoden, mutta tuoksu ja koostumus olivat ennallaan, joten uskalsin käyttää. Ihastuin aikoinaan tämän tuoksuun (kuin makeita punaisia marjoja) ja käytin vauhdilla yhden purkin, mutta toisen purkin puolivälissä tuoksu tökkäisi pahasti ja loput jäi käyttämättä. Nyt ongelma oli ehtinyt unohtua ja pystyin hyvin käyttämään tämän loppuun. Sen verran voimakas tuoksu on, että en aamulla itseäni tällä rasvaisi. Koostumus on ihanan täyteläinen, mutta jollain tapaa geelimäinen. Levittyy hyvin, imeytyy nopeasti ja kosteuttaa sopivasti kuivaa ihoa. Minun silmiini INCI näyttää varsin hyvältä.

Tässä vaiheessa päätin uudesta säännöstä, josta kitisin kertoessani uusista Dermosilin hankinnoista. Eli samaan aikaan saa olla auki vain kaksi kevyttä vartalovoidetta ja kaksi tuhtia vartalovoidetta. En kuitenkaan laske tähän mukaan mitään aurinkovoiteita, itseruskettavia tai pelkkiä öljyjä.

Elizabeth Ardenin Double Dencity tuli tiensä päähän, kuten myös Lash Optimizer -primeri. Erittäin mainiosti toimiva kaksikko. Primer auttaa pitämään taivutukset ja tekee ripset siistimmiksi, ihan kuin jokin siloittava tuote hiuksille. Ripsiväri levittyi sen päälle todella helposti. Tykkään tästä ripsiväristä ja palaan siihen varmasti, jos en parempaa löydä. Kokeilunhalu vie vaan mukanaan..

Tilalle minikokoinen Urban Decay Skyscraper Multi-Benefit Mascara, joka tuli Hall of Fame -paketin mukana joulukuussa. Hylsy on hauskan mattainen ja kumisen tuntuinen kädessä. Ainakin ensikokeilun perusteella tämä hyppää suosikkimaskaroiden kärkeen. Huh mikä erottelukyky! Tästä lisää myöhemmin, kun olen kokeillut enemmän.

Sain vihdoin loppuun myös Biothermin Biosource Hydra-Mineral Lotion Softening Tonerin, joka oli harmittava virheostos lentokentältä viime syksyltä. Olin käyttänyt tätä kasvovettä ison 400ml pullon, joka oli juuri loppumassa ja lisää tarvitsi. Nappasin hyllystä pullon, joka näytti tismalleen samalta. Virhe! Tässä on nimittäin alkoholia, jota ei edellisessä versiossani ollut. Mikä ihmeen idea on tehdä pulloista käytännössä saman näköiset? Vai onko tuote uudistunut, kun edellisen hankin puoli vuotta aikaisemmin? Alkoholiton versio oli varsin mainiota. Tilalle saan ottaa Dermosilin Skin Comfort Kasvoveden, josta toivon haastajaa Lancômen Tonique Confortille. Vertailua tulossa myöhemmin. :)

Ihastuttava Dermosilin Sparkling 25+ -seerumi loppui. Kesti käytössä noin puolitoista kuukautta, mutta käytin tätä melko reilulla kädellä ensin pari viikkoa aamuin illoin ja loppuajan pelkästään aamuisin. Ei ole yhtään öljyinen, tuo lähinnä lisää kosteutta iholle. Mainio lisäkosteuttaja voiteen alle. Humahtaa ihoon hetkessä! Uusi on jo hankittu, mutta ei ihan heti pääse käyttöön.

Myös iltaseerumini tyhjeni – tosin tämän kohdalla olen vain tyytyväinen loppumisesta. BareVitamins Skin Rev-er Upper kesti ikuisuuden, mutta okei onhan tässä 68ml tavaraa. BareMineralsin aloituspakkauksen mukana tullutta putelia en alkuun uskaltanut ottaa käyttöön, koska se sisälsi kuorivia happoja (glycolic acid, salicylic acid). Tämä on tarkoitettu kosteusvoiteen alle tai sellaisenaan. Kokeilin alkuun pelkästään tätä mineraalipohjan alle, mutta kosteusteho ei riittänyt mihinkään. Kokeilin kosteusvoiteen alle, mutta rullautui. Päädyin käyttämään tämän öisin voiteen alla. Kyllä tämä tuntui hieman vaikuttavan mustapäiden kokoon, mutta eivät ne minulle mikään ongelma ole, enkä löytänyt tästä mitään varsinaista hyötyä. Alkuun käytin yhden painalluksen kasvoille ja yhden kaulalle. Pikkuhiljaa se kasvoi kahdeksi kasvoille, kahdeksi kaulalle ja kolmeksi decolteelle, koska halusin tämän vaan loppuvan. :D

Kaiken lisäksi pumppu oli huono ja se merkitsee minulle paljon. Pumpun nokkaa ei ole suunnattu yhtään alaspäin, joten pumppua painaessa nokan kannattaa osoittaa hieman alaviistoon sormia kohti tai nokka ruikauttaa melko litkun koostumuksen omaavan seerumin seinille. Tämä kävi silti useita kertoja. Miksei musta tullut pakkaussuunnittelijaa? Pumppu myös lopetti toimintansa melko aikaisessa vaiheessa. Luulin tökötin olevan ihan lopussa ja leikkasin pullon kahtia. Höpöhöpö, tuotetta oli pohjalla vielä sormenleyveyden verran. Sillä jämällä tuli rasvattua paljon muutekin kuin kasvoja ja kaulaa, kun ei tämän mallinen auki leikattu pullo mitenkään tiiviinä pysy. Mutta mutta, en ostaisi tätä.

Molempia pääsee korvaamaan Lumenen Vitamin C+ Ravitseva Tehohoito. Aion käyttää tämän pullollisen kuurina aamuin illoin. Pikaisen fiilistelyn perusteella ihanan raikkaan ja pirteän tuoksuinen sekä miellyttävän öljyinen. Tuoksu on ehkä jopa liian pirtsakka iltakäyttöön, mutta minkäs voit. :)

Laiska ottaa kuvan. Tässä vielä Lumenen INCI.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Mipa keskiviikko 31. maaliskuun 2010 at 07:25

  Mistä sä tiedät mitä noissa pullon teksteissä lukee?
  Ite haluaisin kokeilla uusia rasvoja ym. ihotuotteita mutta tollasen etiketin lukeminen menee kyllä jo vaikeeks.
  Onko jotain hyviä vinkkejä miten tommosia osaisi lukea jatkossa :)

  ps. saisiko välillä tuotteiden hintoja esille :) itseäni kiinnostaisi ainakin etten lähde turhaan ryntäämään kauppaan.

 • Reply kiukkupussi keskiviikko 31. maaliskuun 2010 at 09:24

  Mipa: Tarkoitatko incejä? Tämä opus auttaa hieman niiden tulkitsemisessa:
  http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:32006D0257:FI:NOT
  Ei tietenkään auta kaupassa ollessa, mutta voi jo kotona etukäteen googlailla inci-listoja joistain tuotteista ja katsella mitä ne pitää sisällään. Itse shoppailen sen verran paljon netin kautta, että tätä pystyy hyvin käyttämään hyödyksi.

  Ja esimerkiksi Dermosilin tuotteista on heidän sivuillaan (http://www.dermoshop.com) esillä jo valmiiksi ”suomennetut” incit, joita on helppo tulkita. :)

  Ja tottahan toki voin yrittää jatkossa laittaa hintoja esille! En ole jotenkin edes itse tajunnut.

 • Reply Eiko torstai 1. huhtikuun 2010 at 23:04

  UD:n kokeilu mascara hall of fame paketista on aivan huippulöytö silloin kun etsii pituutta ja eroteltavuutta tuovaa mascaraa. Väri myös pysyy aivan hyvin ripsissä, mutta on kuitenin helpoko pestä pois. Ko. mascara tuli minulla käytetettyä vauhdilla pois ja tarkoitus olisi tilata normaalikokoinen versio siinä vaiheessa kun UDPP loppuu ja tarvitsen lisää luomivärin pohjustajaa. UD on ehdottomasti sellainen sarja, että sille pitäisi löytää maahantuoja <3

 • Reply Skirty sunnuntai 4. huhtikuun 2010 at 18:06

  Olen aivan samaa mieltä tuosta Bare Mineralsin pohjustusvoiteesta. Mulle se tuli myös aloituspakkauksen mukana, ja tuollahan se lojuu laatikossani lähes käyttämättömänä. En tule tilaamaan lisää sitä minäkään, mikäli se nyt tällä menolla ikinä loppuukaan. Mutta muuten BM-pohja on aivan täydellisen huippu, en ikimaailmassa halua enää palata nestemäisiin meikkipohjiin!

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 4. huhtikuun 2010 at 21:15

  Eiko: Ihan samaa mieltä! Harja erottelee käsittämättömän hyvin. Olen aina luullut tarvitsevani tuuheuttavaa mascaraa, mutta näemmä loistava erottelu riittää. :D

  Skirty: Jep, bM:n pohja on ihan loistavaa tavaraa. :) Välillä haikailen nestemäisten pohjien perään ihan vain sen takia, että niiden siveleminen naamaan on hauskaa puuhaa. Tuskin silti vaihdan takaisin..

 • Reply Virve maanantai 5. huhtikuun 2010 at 18:22

  Biotherm teki kyllä ikävän tempun kun uudisti tuon linjan putsarinsa ja lisäsi kasvoveteen alkoholin. :/

 • Reply kiukkupussi maanantai 5. huhtikuun 2010 at 20:01

  Virve: Eli se on uudistunut, löytyipähän selitys tälle asialle. :) Alkoholi kuivan ihon kasvovedessä on juttu, jota ei voi mitenkään ymmärtää.

 • Leave a Reply