CHI, Dermosil, Hiusnaamiot, Hoitoaineet, James Brown London, L'Oreal, Matrix, Tigi

Loppuneita ja uusia tilalle, hiusasiaa osa 2

Tänään siirrytään hoitoaineisiin. :) Näitä onkin kulunut vähän enemmän.

Matrix Biolage Delicate Care -hoitoaine oli hyvää peruskamaa. Päädyin alun testailun jälkeen käyttämään tätä CO-pesussa ja toimi erittäin hyvin. Korkkiratkaisu oli näppärä ja tuubi tuli niin tyhjäksi, että oli turha leikata auki. Täällä aikaisempaa juttua.

James Brown Londonin Richly Moisturising -hoitoaineesta tykkäsin paljon. Vaikka tämä ei vähintään viiden minuutin vaikutusajallaan ole mikään pikasuihkun hoitoaine, niin lopputulos on ajan arvoinen. Täällä aikaisempaa juttua.

Philip Kingsleyn Pure Silver -hoitoaineelta odotin paljon, mutta jouduin vähän pettymään. Ihan kivaa, mutta ei anna tarpeeksi hopeista lopputulosta, jotta voisin hyväksyä huonon hoitavuuden. Purkki oli aika kovaa muovia ja hankala puristettava, joten säilytin sitä väärinpäin. Kun puristamalla ei tullut enää mitään ulos, kiersin korkin auki ja varauduin kaivamaan purkista tavaraa vielä moneen käyttökertaan. Mitä vielä, en ole ikinä nähnyt niin puhtaaksi itsestään tullutta purkkia. Eli sittenkin plussaa materiaalista, kun tuote valui kokonaisuudessaan ulos. :)

L’Orealin Elvital Nutrion & Shimmer -naamio oli paniikkiostos, kun etsin toista saman brändin naamiota, jota en löytänyt. Ihan kiva, mutta en kuitenkaan ostaisi uudestaan. Kyllähän tämä teki hiukset silkkisen pehmeiksi, mutta niin myös kylppärin lattian. Tykkäsin kyllä paksun geelimäisestä koostumuksesta, jota oli helppo kauhoa purkista ja se pysyi hyvin hiuksissa.

Mitä vielä jäljellä? Dermosilin Give Moisture -naamio, Tigin Dumb Blonde -jättihoitis ja CHI:n Ionic Color Lock Treatment.

Tavoitteena on yksi perushoitis, yksi naamio ja yksi spessuhoitis, joten tavoitteessa ollaan. :) Dermosilin naamio on vielä korkkaamaton, mutta olen käyttänyt tätä muutamia vuosia sitten purkillisen ja muistelisin sen olleen ihan hyvää. Tigiä on alle puolet jäljellä, raja itseasiassa näkyy Dumb-tekstin yläpuolella. CHI:n hoitista en edes haluaisi saada tyhjäksi, koska se on ihanaa. Seuraavaksi perushoitikseksi taitaa tulla myös CHI:tä. Pitääkin muistaa kohta tilata, ettei lopu hoitis kesken.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply