Kasvovoiteet, Nuxe, Silmänympärysvoiteet

Pumppupulloista

Minä rakastan pumppupulloja. Ne on hygieenisiä, joten tuote pysyy hyvänä pidempään. Annostelu on helppoa ja siistiä – yleensä.

Otetaan lähempään tarkasteluun tällä hetkellä käytössä oleva silmänympärysvoiteeni eli lyhyesti ja ytimekkäästi Nuxe Contour des Yeux Prodigieux Anti-Aging Eye Cream. Tämä hyppäsi ostoskoriini viime syksyn Hulluilta Päiviltä. Minulla oli tarvetta uudelle voiteelle, muutamia hyviä kokemuksia Nuxesta, edullinen hinta ja kaiken lisäksi pumppupullo – tämän tahdon!

Mielestäni pumppupullosta olisi hyvä saada yhdellä täydellä (eli pohjaan asti) painalluksella puolikas annos. Vaikkapa silmänympärysvoiteessa se olisi yhteen silmään tarvittava määrä. Kasvoseerumissa tai -voiteessa yksi painallus riittäisi puolelle kasvoista. Tämä olisi ihanteellinen määrä, jotta sitä olisi helppo säädellä eri käyttäjän mukaan. Joku haluaa levittää seerumia niukasti ja saa sen puolikkaan annoksen riittämään koko kasvoille. Minä kuivaihoisena voisin pumppailla useamman kerran ja hukuttaa naamani hoitaviin aineisiin. Vartalovoiteessa ihanteellinen kertapumppaus riittäisi yhdelle jalalle tai molemmille käsivarsille. Ja niin edelleen, ymmärrätte varmaan pointin. :)

Tämän Nuxen pumpun kanssa on saanut olla todella varovainen. Minulla ei ole ikinä ollut ongelmia voiteesta johtuvan turvotuksen kanssa, joten lutraan silmänympärysvoidettakin reilusti enemmän kuin sen perinteisen nuppineulan palluran kokoisen määrän, joka olisi tarkoitettu riittäväksi molempiin silmiin. Siltikään en ole painanut Nuxen pumppua edes puoleen väliin. Mielenkiinnosta halusin kokeilla mitä kävisi, jos painaisin sen pohjaan. Ja pakkohan tämä oli kuvata..

Puuuh. Rasvasin kuvan ottamisen jälkeen tällä silmänympäryksien lisäksi koko naaman. Vieressä vertauksen vuoksi klassinen Prymin lasipäinen nuppineula – eli se ainoa oikea. Unohtakaa muovipäiset hirvitykset ja päättömät muotoiluneulat. Ja unohtakaa myös kauniisti pullottavat verisuonet kämmenselässäni. ;)

Näin pumppupullon ei pitäisi toimia!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply