Dermosil, Seerumit

Dermosilin uutuuksia

Pitkästä aikaa innostuin, kun Dermosilin parin kuukauden välein ilmestyvä lehti kolahti postiluukusta.

Kuva lainattu Dermoshopin sivuilta.

Uutuutena on nyt tullut ravintolisä ja kasvoseerumi kolmelle eri ikätyypille. En ole aikasemmin ollut juurikaan kiinnostunut ravintolisistä, mutta seerumi! Dermosilin hyvinkin edulliset hinnat tuntien tätä on testattava, koska puteli maksaa vaivaiset 9 euroa. Mukana tuli vielä näytteet kaikista kolmesta versiosta: Sparkling 25+, Shimmering 40+ ja Glowing 50+. Muutamaan käyttökertaan riittänyt näyte vaikutti lupaavalta. Tökötti humahti ihoon hetkessä.

Ilokseni huomasin, että myös 50 euron minimitilausraja on poistunut verkkokaupasta. Alle viiden kympin ostoksiin tosin lisätään postikulut, mutta vihdoin on mahdollista tilata hädässä jotain loppunutta pienempää ilman, että täytyy kasata isomman summan edestä edullista tavaraa! Kuten vaikkapa aikaisemmin hehkuttamaani Dermosilin Extra -voidetta, joka on rutikuivan ihon pelastus, varsinkin talvella. ;)

Sparkling 25+ -seerumin lisäksi tilasin myös saman sarjan ravintolisän, vaikka olen hieman skeptinen sen suhteen. Pakettiin eksyi näiden lisäksi puhdistusvaahtoa kuivalle iholle, suihkugeeliä miehelle, suihkuöljyä minulle (tätä on mennyt pari pulloa aikaisemmin ja hyvää on ollut), kehuttua Saksanpähkinä -käsivoidetta, oliivisaippuaa, kasvonaamiota ja ravintolisää hiuksille & kynsille (innostutaan sitten kerralla enemmän).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply S perjantai 8. tammikuun 2010 at 17:24

    Dermosileissä on kyllä hinta-laatusuhde kohdillaan. Itse olen käyttänyt tuota puhdistusvaahtoa jo vaikka kuinka monta pullollista ja samoin dermosilin yö – ja päivävoiteet oli ensimmäiset, jotka ihoni hyväksyi ilman pientäkään vastustelemista. Ihana kuulla, että tuo minimitilausrajakin on poistunut, tuossa tuli lopuvuodesta kauhisteltua, että miten saan ikinä sen 50 euroo kerralla täyteen kun aiemmin aina työpaikalla tehtiin yhteystilaus :D

  • Reply kiukkupussi perjantai 8. tammikuun 2010 at 21:46

    Laitoin tilaukseni eilen ja jo tänään oli tullut viesti, että se on postitettu. :o Hurjaa vauhtia!

    Päädyin sittenkin e-vitamiini -puhdistusvaahtoon, koska se ei sisällöltään vaikuttanut eroavan juurikaan tuosta kuivan ihon puhdistusvaahdosta. Ajattelin testata kaksoispuhdistuksen kakkososana. :) Ja e-vitamiinissa ei ollut alkoholia, mutta kuivan ihon vaahdossa on. Hassua?!

  • Leave a Reply