Apteekkikosmetiikka, Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Lierac, LV, Meikit, Meikkisiveltimet, Meikkivoiteet, Misellivedet, Mossa, Öljyt, Sensai, Sigma, Silmänympärysvoiteet, Siveltimet

Joulukuun suosikit

Suosikit keskittyy talvisin selvästi siihen, että iholla olisi hyvä olla. :) Tässä joulukuussa esiin nousseet lempparit, joista kolme oli uusia tuttavuuksia ja kaksi vanhaa tuttua viime talvelta.

Mossa Vitamin Oil Cocktail – AIVAN IHANA! Spurttasi heti kasvoöljyjen top kolmoseen. Jojobaan pohjautuva öljy sisältää mm. vadelmaa, tyrniä, mantelia, avokadoa, oliivia, aprikoosia, luumua, helokkia, ruusunmarjaa, kauraa ja tomaattia. Todella miellyttävä käyttää ja tehot on (ainakin itselleni) ihan kohdillaan, kun öljyä pystyy näin talvella käyttämään myös aamuisin. Mielettömän hyvä ja piristävä tuoksu.

Lierac Diopti Fatigue Balm Gel – Hehkutinkin tätä on silmänympärysvoidepostauksessa. Geelibalmi sulaa ja levittyy iholle ihanasti sekä kosteuttaa hyvin. Alumiininen tuubi toimii sy-tuotteessa erinomaisesti, koska se on hygieeninen ja annostelu on helppoa.

LV Kosteuttava Misellivesi 3 in 1 – Loistava hinta-laatusuhde! En poista misellivedellä meikkejä, mutta käytän niitä päivittäin aamuputsarina sekä illalla viimeistelemään meikinpoiston. Tämä ei jätä ihoa kiristeleväksi, mutta ei myöskään jätä iholle mitään tuotetuntua. Juuri niin neutraali ja huomaamaton mitä miselliveden pitää mielestäni olla. Hyvä budjettiversio Bioderman klassikolle.

Sensai Fluid Finish & Sigma F80 – Sensain hyvin vesimäinen meikkivoide tuntuu iholla raikkaalta ja kevyeltä. Se leviää Sigman flat top -kabukilla kasvoille ihan hetkessä ja jättää kauniin lopputuloksen. Tämä on niitä harvoja meikkivoiteita, jotka levitän mielummin siveltimellä kuin beautyblenderillä. Talvilemppari, johon tukeuduin jo vuosi sitten!

Lierac ja LV saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi maanantai 30. tammikuun 2017 at 12:29

  LV miselli on loistava! Kotimainen tuote ja maksoi Prismassa vain kolme euroa. Ostan sitä varmasti jatkossakin :)

  • Reply Myy maanantai 30. tammikuun 2017 at 21:56

   Ai se on noin halpa! Mä ajattelin, että hintaa on joku 4-5 euroa. Loistavaa! :)

 • Reply annaootmeikannut maanantai 30. tammikuun 2017 at 12:34

  Oo, tuo Mossa on kyllä pistänyt kiinnostamaan todella paljon, sitä on sen verran hehkutettu! Oon käyttänyt nyt talven ajan ihan puhdasta jojobaöljyä, mutta sen ominaistuoksu ei oo kyllä erityisen miellyttävä.

  • Reply Myy maanantai 30. tammikuun 2017 at 21:55

   Mä yritin viime talvena käyttää pelkkää jojobaa, mutta se oli tosi meh :D

 • Reply JonnaH. maanantai 30. tammikuun 2017 at 13:48

  Fluid Finish on ihana, yksi omiakin lemppareita näin talviaikaan. :)

  • Reply Myy maanantai 30. tammikuun 2017 at 21:57

   Ja vitsit miten riittoisaa se on! Käytin samaa pulloa viime talvena ja nyt olen kuukauden verran ollut joka aamu ihan varma, että tänään pullo ruuttaa itsensä tyhjäksi, mutta ei vieläkään. :D

 • Reply Martina maanantai 30. tammikuun 2017 at 20:54

  Uuuu kuulostavatpa kaikki hyviltä..! Mossan öljy odottelee käyttöön pääsyä, koitan malttaa käyttää Lumenen öljy-seerumin jämät eka pois. Ihana lukea siitä noin hehkuttavat arvostelut! :) LVn miselliä ja Lieracin sy:tä voisin myös seuraavaksi ostaa :)

  • Reply Myy maanantai 30. tammikuun 2017 at 21:58

   Mulla oli kanssa alunperin Mossa odottamassa, että joku muu öljy tyhjenisi, mutta en malttanut :D

  Leave a Reply