Aasialainen kosmetiikka, Clarins, Dermosil, Huulimeikit, Kasvovedet, Kasvovoiteet, L'Oreal, Meikkipohjat, Nars, Öljyt, Sana, Seerumit, Suihkugeelit, Vartalovoiteet

Kesätuotteita

Nopea tsekkaus pariin ihanaan kesätuotteeseen, nyt kun se on ajankohtaista. :)

Dermosilin Kesäinen Suihkugeeli ja Kesäinen Ihonhoitovoide. Mielettömän ihana raikas raparperintuoksu! Ei yhtään esanssinen, vaan todella aidon tuntuinen. En tiedä miten voisin hehkuttaa tätä raparperi-ihanuutta tarpeeksi! Voide on (ainakin kuivaihoiselle) kevyttä ja imeytyy nopeasti. Puolen litran pumppupullon maksavat reilusti alle 10 euroa kappale.

Japanilaisen Sanan Hadanomy Collagen Mist ja Hadanomy Collagen Cream. Kasvovesi kosteuttaa hyvin. Suihke tulee tasaisena, mutta yhdellä painalluksella tulee reilusti nestettä. Olen levittänyt tätä käsien kautta, koska pelästyn aina suihkiessa suoraan kasvoille. :D Voide on nimestään huolimatta enemmänkin geelivoide ja imeytyy ihoon helposti. Olen käyttänyt voidetta öisin, koska se jättää iholle mukavan freesin tunteen. Varsinkaan helteillä ei ole kivaa mennä rasvaisen nahkeana nukkumaan. Nämä sisältävät mm. kollageenia, hyaluronihappoa, hunajaa ja acerola-uutetta. Tilasin omani eBaysta, maksoivat hieman päälle 10 dollaria kappale.

Clarinsin Santal-kasvoöljy ei ole mikään kesätuote, mutta pakkohan tätä uutta hankintaa on hehkuttaa. Olen iltaisin sekoittanut pari tippaa öljyä kädelläni tuohon kasvoveteen ja taputellut iholle. Alku on vaikuttanut sen verran lupaavalta, että odotan innolla mitä tämä tulevaisuudessa iholleni tekee. :) Suosittelen lukemaan Sensaistin postauksen, jonka perusteella minäkin ostoksille kipitin. Hintaa noin 45 euroa.

Narsin Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30/PA+++, itselläni sävy Alaska (Light2). Kosteuttaa ja jättää todella kauniin pinnan kasvoille. Sävy on minulle hieman liian keltainen, mutta silti se sulautuu ihoon hyvin. Suomessa ei harmi kyllä Narsia myydä, mutta ulkomailta saa tilattua. Maksoin tästä 38 euroa Narsin omassa nettikaupassa.

L’Oreal Glam Shine Miss Candy, itselläni sävy 702 Candy Pink. Jättää huulille pehmeän, rasvamaisen pinnan, jossa on kuitenkin nätti kiilto. Ei tunnu tahmealta. Tuoksuu ja maistuu herkullisen hedelmäiseltä. Minulla monet huulikiillot kuivahtavat huulille jättäen suupieliin huulen ja limakalvon rajalle rumasti vaaleaa tahnaa. En tiedä mistä se johtuu, mutta onneksi tämä ei ole sitä tehnyt. Hintaa noin 10 euroa, saatavilla heinäkuussa.

Tulen kyllä palaamaan tuotteisiin tarkemmin, mutta kuten yleensä siinä saattaa kestää ja yhtäkkiä kesä onkin ohi.. :)

L’Orealin huulikiilto saatu blogin kautta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Nonnu maanantai 18. kesäkuun 2012 at 15:30

  Tuo Dermon raparperi-suihkari on ihanaa!! Aion ostaa sitä + tuota voidetta varastoon <3 Love those!!

  • Reply Myy maanantai 18. kesäkuun 2012 at 16:28

   Olen miettinyt ihan samaa! Muuten tulee itku, kun nää loppuu. :)

 • Reply Ansku tiistai 3. heinäkuun 2012 at 21:58

  Mullakin on käytössä Clarinsin ihoöljy, ja olen kyllä ihan ihastunut! :)

 • Leave a Reply