Absolution, Ekokosmetiikka, Huulivoiteet, Ihonhoito, Jolie Box, Kasvojen puhdistus, Kasvokuorinnat, Kasvovoiteet, Kure Bazaar, Kynnet, Kynsilakat, Madara, May Lindstrom Skin, Patyka, Vartalokuorinnat

Kesäkuun Jolie Box

JolieBox-Kesakuu-01

Ensimmäinen Jolie Box on täällä! Olin niin täpinöissäni, että teki mieli avata paketti jo ärrällä, mutta kipitin joulufiiliksissä kotiin asti.

JolieBox-Kesakuu-02

JolieBox-Kesakuu-03

Kaunis turkoosi paketti on vähän kärsinyt kuljetuksesta, postilapuista ja teipeistä. Sisältä löytyi silkkipaperikäärö ja printti sisällöstä. Pakettia avatessa nenään humahti ihana, vehreä tuoksu, jonka lähteeksi paljastui Patyka. Kesäkuun boksi on suunniteltu elämäsi kesään ja mukana on uutuuksia sekä Jolien perinteisiä kesäklassikoita.

JolieBox-Patyka-Marine-Crystals-Revitalising-Body-Scrub

Patyka Marine Crystals Revitalising Body Scrub (150ml) – Kuorinnan teho perustuu merisuolaan ja unikonsiemeniin (!). Kreisin näköistä mömmöä piti heti käydä testaamassa käsiin. Ihosta tuli tosi pehmoisa ja kosteutetun tuntuinen, muttei kuitenkaan öljyinen. Tuoksu on raikas ja sopivan unisex. Tykästyin heti! Täysikokoinen tuote.

JolieBox-Kure-Bazaar-Nail-Lacquer

Kure Bazaar Nail Lacquer (10ml) – Toinen täysikokoinen tuote oli kynsilakka. Mulla on entuudestaan pari Kure Bazaarin lakkaa ja olen tykännyt niiden laadusta. Sävy gypsy on pehmoinen korallinen creme. Varma nakki kesään!

JolieBox-Madara-Exfoliating-Oil-to-Milk-Scrub

Mádara Exfoliating Oil-to-Milk Scrub (12.5ml) – Oil-to-milk kuulostaa heti hyvältä kuivaihoisen korviin, mutta tämä on raekuorinta ja olen vähän yrittänyt vältellä niitä viime aikoina. Aion silti kokeilla, koska kuorinta lupaa olla raastamatta ihoa (kyllä, juuri näillä sanoilla :D). Ymmärtääkseni mekaanisuus perustuu vahamaisiin mikrokiteisiin ja se kuulostaa korvaani hellävaraiselta. Matkakoko.

JolieBox-May-Lindstrom-Skin-The-Blue-Cocoon-01

JolieBox-May-Lindstrom-Skin-The-Blue-Cocoon-02

May Lindstrom Skin The Blue Cocoon (5ml) – Ihan TÖRKEEN hyvältä tuoksuvaa sinistä tahnaa, mitä se sitten onkin! Ihmevoide lupaa ravita, rauhoittaa, korjata ja kosteuttaa. Suositellaan kasvoille ja huulille. Kaunis, musta lasipurkki vaikuttaa pieneltä, mutta toisaalta täysikokoinen 50ml purkki maksaa 172 euroa (!!!). En ehkä kestä, jos rakastunkin tähän. :D

JolieBox-Absolution-La-Nettoyant-Purete

Absolution La Nettoyant Pureté (15ml) – Matkakokoinen puhdistusgeeli sisältää rauhoittavaa kamomillaa, tasapainottavaa valkopajua sekä kosteuttavaa kaurauutetta. Olen yllättäen viime aikoina rakastunut pariin puhdistusgeeliin (ennen välttelin niitä), joten ehdottomasti testiin. Absolution on merkkinä kiinnostanut jo pidempään. Tuoksu on suht voimakkaan yrttinen, mutta silti miellyttävä. Tai ainakin tuubin suusta nuuhkittuna, kasvoilla voi olla eri juttu.

JolieBox-Goodio

Goodio Cool Mint Organic & Raw Chocolate (48g) – Supernätissä paketissa olevaa helsinkiläistä raakasuklaata! Namnam. Minttu on varmasti helppo tapa (tälläiselle ummikolle) aloittaa tutustuminen raakasuklaaseen, mutta hitsi miten paljon erilaisia makuvaihtehtoja löytyy! Näitä on liian helppo sujauttaa purkkitilauksen mukaan, apua.

IMG_2658

Mukana oli vielä tuoksunäyte Weledalta ja pussinäytteet Iroisielta, Estelle & Thildiltä sekä Little Butterfly’lta.

Kokonaisuutena olen ihan älyttömän tyytyväinen. Kaikki tuotteet herätti välittömän kiinnostuksen testata ja paketti vaikutti arvokkaalta. (Laskin pikaisesti arvoksi noin 75 euroa.) Ihan mahtavaa! Boksia voi tilata joko kolmen kuukauden tai kuuden kuukauden settinä. Toivottavasti jossain vaiheessa tulisi vielä mahdollisuus tilata yksittäisiä bokseja. :) Kiitos Jolie!

Mitä te tykkäsitte?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply JonnaH. tiistai 7. kesäkuun 2016 at 20:52

  Blue Cocoon on ihanaa, pitää joskus kirjoittaa siitä. :D Kyllä tää boksi sai mut vakuuttuneeksi siitä, että saatan sortua elämäni ensimmäiseen boksitilaukseen, tässä on oikeasti kaikki ajateltu huolella, toisin kuin siinä toisessa laatikossa. ;) Tosin enpä nyt Jolien porukalta olisi odottanutkaan muuta. <3

 • Reply hanna tiistai 7. kesäkuun 2016 at 21:04

  Vakuutti mut, jotenkin paljon parempi kuin siskonsa (vai jo siskopuolensa?). Tuotteiden laatuun nähden ei kyllä ole hinnalla pilattu :)

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 • Reply Sissi tiistai 7. kesäkuun 2016 at 21:36

  Mä kyllä niin haluaisin tilata tän mutta en raaski kerralla ottaa edes tota 3kk tilausta. Kunpa tulis mahis myös yksittäisbokseihin!

 • Reply Nina keskiviikko 8. kesäkuun 2016 at 09:12

  Oi, miten ihana lähetys! Eikä hintakaan ole paha. Minulla on toinen boxitilaus katkolla heinäkuun jälkeen, joten voisin vaihtaa Jolieen. Toivotaan, että taso pysyy hyvänä jatkossakin :)

 • Reply Charming Nails keskiviikko 8. kesäkuun 2016 at 14:00

  On kyllä todella hyvältä vaikuttava boxi! Hintansa arvoinen kyllä mutta itsekin toivon mahdollisuutta halvempaan tilausmuotoon :)

 • Reply Kaisuli / SiameseLipstick keskiviikko 8. kesäkuun 2016 at 14:57

  Mä laskin postaukseeni tarkan arvon näytteineen, se oli 83,42€ :) Pidin boksista kovasti, onneksi tilasin puolen vuoden satsin! En malta odottaa seuraavaa :)

 • Reply Ilona torstai 9. kesäkuun 2016 at 22:43

  Mä oon vältellyt kaikkea tietoa tästä kuin ruttoa, koska tiedän että jos (ja KUN)tän tilaan, oon välittömästi koukussa. Ääk. Ihan mielettömän hyvä ensimmäinen boksi! Hillitsen itseni vielä pari kuukautta ja seurailen näitä teidän muiden tilauksia :D

 • Reply Mirja sunnuntai 12. kesäkuun 2016 at 00:10

  Mä niin tilasin 6kk satsin! Yhden kuukauden saa ilmaiseksi! Kaarna-laskun kanssa kuukauden hinnaksi tulee joku max 21€!!?

 • Leave a Reply