Kynsilakat, OPI, Orly

Melkein kuin joulu olisi!

Head2Toe Beauty toimi jälleen mallikkaasti. :) Tälläinen paketti saapui:


Orly Cuticle Oil +
Orly Cutique Cuticle & Stain Remover
OPI DS Passion
OPI Kyoto Pearl
OPI Megawatt?!
OPI I’m A Princess, You’re Not!
OPI Princesses Rule!
OPI Will You Mari-Achi Me?
Designer Wheel fo Nail Polish, 2x 2-pack
Nail Wipes -paketti

Nail Wheeleissa on yhteensä 72 kynttä. Minulla ei todellakaan ole sellaista määrää kynsilakkoja. Olenko joskus maininnut, että minulla on tapana hamstrata asioita? Koska eihän minua yhtään haittaisi tuollainen määrä kynsilakkoja (Mies voi olla eri mieltä).. Nail Wipeseja on paketissa 200 kappaletta, maksoivat pari dollaria. Piti ottaa testiksi, koska lakkoja poistaessa pumpulilaput nukkaavat inhottavasti – etenkin glitterlakkojen kanssa.

Laitoin myös alkuviikosta ensimmäisen tilaukseni 8ty8 Beautyyn. Olenko väsynyt tai jotain, kun en enää keskiviikkona pystynyt muistamaan lähtikö tilaus maanantaina vai tiistaina? No kuitenkin, en ole vieläkään saanut tilausvahvistusta meiliin. Onko tämä ihan normaalia vai pitäisikö huolestua? Monilla muilla nettikaupoilla tilausvahvistus tulee kuitenkin automaattisesti. Pyysin myös heitä lähettämään tilaukseni kahdessa osassa (verojen takia), joten ehkä ovat nauraneet partaansa ja pistäneet tilaukseni silppurista läpi. Buhuu!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply