Aasialainen kosmetiikka, Bory, Clarins, Dr. Hauschka, Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Kasvovoiteet, Supermood, Tonymoly

Voidekuopassa

Tämä taitaa taas olla näitä beauty blogger problems -juttuja, mutta menköön. Mikään nyt käytössä olevista kasvovoiteista ei herätä ihastunutta riemua. Sitä tunnetta, kun oikeen odottaa, että pääsisi sivelemään voidetta kasvoille ja myhisee tyytyväisenä kasvoja hieroessa. Kuitenkaan mikään voiteista ei ole niin epäsopiva tai sillä tavalla huono, että sen voisi hyvillä mielin heittää kiertoon ja korkata tilalle jotain muuta.

Voiteet-01

Bory Aqua Calming Cream – Tämä on OUTO. Purkissa tuote näyttää silikoniselta geeliltä, mutta iholle levittäessä se sulaa täysin vesimäiseksi. Voide tuntuu hauskalta ja tuoksuu raikkaan kivalta, mutta en vieläkään (puolikkaan purkin jälkeen) tiedä missä välissä tätä käyttäisin. Aamuisin, iltaisin? Ennen vai jälkeen seerumin, laitanko päälle vielä paksumpaa voidetta? Hassu tapaus.

Dr. Hauschka Revitalising Day Cream – Hauskan voide tuntuu hyvältä, mutta vähän.. raastavalta. En tiedä kuinka paljon siitä on voiteen kevyttä tuntua ja kuinka paljon alkoholisena nenään tunkevaa yrttistä tuoksua, mutta en nauti tämän levittämisestä, vaikka iho voiteesta pitääkin. Ostin voiteen kämmenselkäfiiliksen perusteella, joten taidan syyttää herkkisnenääni.

Clarins Multi-Active Day – Perushyvä päivävoide, jossa on kuitenkin aavistus liikaa aurinkovoidemaista fiilistä. Tuntuu, että (omiin tarpeisiin) voide suojaa liikaa ja kosteuttaa liian vähän. Tykkään pakkauksen pumpusta, josta voide tulee kuohkean vaahtoisena ulos ja ihanan mummoisesta tuoksusta.

Tonymoly Red Appletox Honey Cream – Ihanalla omppugeelivoiteella on yksi ongelma ja se on tahmaisuus. Kosteustehot on mahtavat ja iho näyttää hyvältä, mutta käyttö vaatii extra-hieromista ja painelua, jotta tahma häviää. Tämä on kuitenkin porukasta kaikkein lempparein. Muistuttaa enemmän yönaamiota kuin varsinaista kasvovoidetta.

Supermood Egoboost The Perfect Day Cream – Vaikka rakastuin palavasti egoboost-sarjan kosteuttavaan seerumiin, ei voide yllä ihollani samalle tasolle. Se on loistavasta sisällöstään huolimatta hieman liian kevyt ja pikkaisen liian napakoittava, kun kaikki kiristävä fiilis tuntuu ihollani kurjalta. Taidan siirtää pullon siipan hyllylle, koska voisin kuvitella hänen tykkäävän tästä!

Voiteet-02

No, onneksi suurin osa purkeista on lähes tyhjiä ja pääsen piakkoin paremmille apajille. :)

Löytyikö joukosta omia suosikkeja?

Clarins saatu blogin kautta, Supermood poimittu blogitoverien vaihtarikasasta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Mari keskiviikko 6. huhtikuun 2016 at 08:41

  Hassua! Mulla on sama tunne yhden sensain voiteen kanssa. Onneksi vaan 50 ml, mutta vasta pari päivää sitten korkattu. Pitkin hampain rasvaan sillä, koska oli kallis (aikanaan, oon varastoinnista tätä jo yli vuoden). Sitten toinen eli Estee Lauderin voide on luxus, mutta miksi ostin sekaihon voiteen kun oon kuiva korppu… Ale ale ja halusin paketissa olevat seerumit ja putsarin.
  Mutta roskiin ei voi laittaa.. Ja kun ei olis siihen varaakaan. Toivottavasti opin tästä jotain…

  • Reply Myy lauantai 9. huhtikuun 2016 at 23:53

   Voi Sensai! Mä oon kokeillut vaan niitä pumppupulloissa olevia emulsioita ja ne on ihania <3

 • Reply JonnaH. keskiviikko 6. huhtikuun 2016 at 09:32

  Dr. Hauschka oli vuosi mun lempparia, palaan siihen aina välillä uudestaan, varsinkin kesäaikana tulee käytettyä paljon. Tykkään, kun on pumppupullossa eikä tuubissa.

  Mutta hei, mä ymmärrän suo, samoissa ongelmissa joskus painittu. :D

  • Reply Myy lauantai 9. huhtikuun 2016 at 23:52

   Hauskan pullo on kyllä älyttömän hyvin toimiva :)

 • Reply Theressa keskiviikko 6. huhtikuun 2016 at 10:55

  Tuttu tunne. Huoh. :/

 • Reply Elisa | Miten niin liikaa? keskiviikko 6. huhtikuun 2016 at 13:16

  Kokeile Clarinsin Multi Active Jour -voidetta, joka on vaaleanpunaisessa purkissa. Siinä ei ole aurinkosuojaa ja se kun on suunnattu ikääntymisen ensi merkkeihin, niin se on todella ravitsevaa ja kosteuttavaa. Eli kertakaikkisen ihanaa!

  • Reply Myy lauantai 9. huhtikuun 2016 at 23:54

   Miten mä en ole edes törmännyt tommoseen söpöliiniin!

  Leave a Reply