Clinique, Silmämeikit

Clinique All About Shadow

Kun joku kertoi Cliniquen uudesta luomiväripaletista, oli ensimmäinen ajatus bläääh. Mieleen nousi ne karmivat vihreät muovipakkaukset ja huono pigmentti.

Kunnes päivänä eräänä ollessani moikkaamassa stalkkaamassa Maria, vei se mut hipelöimään tätä. Ooh, paletti on kaunis! Ooh, miten kompakti koko! Ooh, MIKÄ PIGMENTTI! Onko tämä varmasti Cliniquen? En ostanut heti, mutta kaivelemaan jäi. Viime viikolla tämä oli pakkoa hakea, kun pelkäsin näiden loppuvan.. Ja siitähän tulisi itku.

Tämä on kompaktimpi ja ulkoisesti kauniimpi versio Naked-paletista. Kerää myös kivasti sormenjälkiä.

Sävyt on kaikki hennosti hohtavia (tyylikkäitä, sanoisin) ja vasemman reunan valkoista lukuunottamatta hyvin monikäyttöisiä. Jos ihan vähän fiksaisin, tämä koko paletti olisi hitusen tummempi.

Pohjalla UDPP, sävyt pyyhkäisty sormella. Itseasiassa olen tämän kanssa muutenkin tykännyt meikata enemmän sormella kuin siveltimellä, en tiedä miksi.

Suurinta ihastusta on (ylläri) herättänyt oikean reunan kolmikko. Olen tehnyt tällä nyt kolme tai neljä meikkiä ja kaikissa on pääosassa ollut joku niistä..

Yhdestä meikistä on kuvakin! Tässä on tuota punaruskeaa (toinen oikealta) ja öö muutamaa muuta. Kiitos ja anteeksi. :D

Limited edition / 55€ / Stockmann, Sokos, ehkä joku muukin. Tykkäättekö? Minä tykkään!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply The Duvessa torstai 10. huhtikuun 2014 at 06:58

  Mä tykkään, mutten hinnasta :P Toisaalta mulla on Naked (se eka) niin tulisiko tätä käytettyä. Siis tulisi, mutta olisiko oikeasti tarvetta. Mua ärsyttää ettei tuossa paletissa ole mattasävyä (esim tuo vaalea voisi olla).

  • Reply Myy torstai 10. huhtikuun 2014 at 09:08

   Onhan se kalliihko :) Mullakin on Nakuista ykkönen ja on tää tosi erilainen.

   Mattapuute ei haittaa, koska minä <3 hohto!

 • Reply Ilona torstai 10. huhtikuun 2014 at 09:38

  Aaa kun tää on nätti!!! Tavallaan haluaisin tän niin niin kovasti,mutta kun en tarvitse tätä, en ollenkaan. :D Plus mulla on kaikki nakut.. En voi valittaa hinnasta, koska olen ostanut täyshintaisia Diorviisikkoja :’D

  • Reply Myy torstai 10. huhtikuun 2014 at 09:54

   Mulla on onneksi vain ykkösnaku, niin pystyin hyvin perustelemaan tän hankinnan :D

  • Reply Myy torstai 10. huhtikuun 2014 at 09:54

   ..ja kun Diorin viisikoihin vertaa, niin täähän on halpa!

 • Reply Jonna H. torstai 10. huhtikuun 2014 at 11:15

  Voi ei, nyt sait haluamaan mut tätä vielä enemmän. Näyttäisi olevan ihan tosi loistavan kokoinen, vaikka matkalle mukaan.

  • Reply Myy torstai 10. huhtikuun 2014 at 11:26

   Koko on ihan täydellinen! Mahtuu moneen meikkipussiin, mutta silti napit on sen kokoisia, että niihin mahtuu sormi pyyhkäisemään väriä.

 • Reply Heidi torstai 10. huhtikuun 2014 at 22:02

  No et nyt viiti. Nyt haluttaa, vaikka luulin pystyväni ohittamaan. TAI SIIS PYSTYN. Pakko… Onko noi värit nyt suht todenmukaisia? Kun olen valjumpinakin nähnyt kuvissa. Enkä ole uskaltanut niin läheistä tuttavuutta tehdä:D

  • Reply Myy torstai 10. huhtikuun 2014 at 23:03

   Sorry! On todenmukaisia. Ihan hitusen lisäsin kontrastia, kun kuvat on otettu pilvisellä kelillä. Kannattaa käydä hipelöimässä.. tai sitten ei. ;)

 • Reply MS sunnuntai 13. huhtikuun 2014 at 22:23

  Heippa! Juuri löysin blogisi ja pakko kommentoida, että sait mut heti haluamaan tämän paletin :D Mulla on Naked2 ja kolmonen, joten en varmaankaan tarvitsisi tätä, mutta mutta… ;)

  MS / Beauty Highlights

  • Reply Myy maanantai 14. huhtikuun 2014 at 21:20

   Tervetuloa mukaan! :) Kakkos- ja kolmosnakuihin en osaa verrata, kun olen (vielä) onnistunut välttämään niiden ostamisen..

  Leave a Reply