Aasialainen kosmetiikka, HG, Kasvojen puhdistus, Shu Uemura

HG: Shu Uemura Cleansing Oil

Holy Grail -tuotteita on nykyään kertynyt sen verran monta, että voin alkaa kirjaamaan niitä ylös. Tein HG-listalle oman sivun (linkki löytyy tuosta ylhäältä) ja teen erikseen postauksen jokaisesta listalle päätyvästä tuotteesta. Nämä ovat siis niitä huipputuotteita, joista en enää luopuisi (ellei nyt joku vielä parempi satu löytymään). Kriteerini ovat tiukat, joten listalle pääsy ei ole helppoa.

Ensimmäisenä vuorossa kaksoispuhdistuksen ykkösvaihe eli Shu Uemuran puhdistusöljyt. Tätä kirjottaessa menossa on neljäs täysikokoinen pullo, joista kaksi viimeisintä on ollut Fresh -laatua. Sekaiholle tarkoitettu Fresh ei välttämättä olisi se paras kuivaihoiselle, mutta tykästyin tämän ohueen koostumukseen, joka sulattaa ripsivärit kaikista nopeimmin. Aikaisemmin olen kokeillut täysikokoisena Balancing ja Balancing Enriched -versiot sekä testaillut minikoossa Premium A/I, Premium A/O ja Brightening -versiot. Kaikki olivat erittäin toimivia, mutta Fresh ja Premium A/I kamppailevat ykköspaikasta.

Shu Uemuran öljy poistaa meikit nopeasti ja täydellisesti. Ripsivärit ja vedenkestävät rajaukset lähtee helposti ilman pitkää muhittelua, eikä silmien alle jää mitään tummaa. Silmämeikinpoistoaineen on voinut unohtaa kokonaan. Pullo on hyvin mallinen ja nokka tarpeeksi pitkä, jolloin pullo voi huoletta olla pumpatessa hyllyllä, eikä aine valu mihin sattuu (kun vertaa esim. Lumenen öljypulloon).

Mr. Uemuran mielestä öljy riittää puhdistamiseen sellaisenaan, mutta minä tykkään kaksoispuhdistuksesta, joten pesen kasvoni vielä erikseen meikinpoiston jälkeen. Laiskana päivänä Sensain rakkausrätti riittää. Tuotetta suositellaan käytettäväksi 3-4 pumppausta, mutta olen todennut arkena 1-2 pumppauksen riittävän varsin mainiosti. Jokusen kerran olen todella vahvan silmämeikin takia käyttänyt sen kolme pumppausta.

Ainoa miinus on saatavuus. Olen tilannut omani eBaysta, 150 ml pullolle tulee postikuluineen hintaa noin $30. Näitä myytäisiin myös 450 ml jättipulloissa, mutta sellaista en ole vielä uskaltanut tullin pelossa tilata. Ongelmana on, että eBaysta tilatessa tuotteen aitoudesta ei voi koskaan olla 100% varma. Olen epäillyt, että tuo toinen Fresh-pulloni olisi feikki, koska siinä on erilaiset printit kuin muissa pulloissa. Tunte tuntui kuitenkin samalta, mutta varma ei voi olla.

Ainoa mahdollinen haastaja tälle taitaa olla Sensain puhdistusöljy, jota kutkuttelisi kokeilla myös. :)

EDIT: Lisätään nyt vielä, että pakkohan se Sensain öljy oli eilen hakea. Tajusin yhtäkkiä, että viimeisestä SU:n pikkupullosta on vaan liru pohjalla jäljellä ja mulla ei ollutkaan jemmassa uutta pulloa. Mä kun luulin, että jemmat on loppumattomat..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply .Nekku. lauantai 10. syyskuun 2011 at 13:37

    Minulla oli joskus pari pulloa sitä Sensain öljyä ja tykkäsin tosi paljon. Ei vain mahdu tämänhetkiseen budjettiin. :( Käytän sen sijaan kookosöljyä, joka on ainakin yhtä tehokasta ja tuoksuu ihanalle, mutta sitä ei saa pestyä yhtä helposti pois kuin varsinaisia puhdistusöljyjä. Kaksoispuhdistuksessa kuitenkin toimii, kun pesen kasvot vielä joka tapauksessa erikseen.

  • Reply Myy lauantai 10. syyskuun 2011 at 22:04

    Sensai vaikuttaa erittäin hyvältä näin parin käyttökerran jälkeen! Vähempi määrä riittää kuin mitä Shu Uemuran kanssa. Viiden kympin hinta hirvittää, mutta toisaalta mikäli saan putelin kestämään sen puoli vuotta, niin hinta ei ole ongelma. :) Samankokoinen SU:n öljypullo kesti minulla parhaimmillaan kolme kuukautta.

  • Leave a Reply