Absolution, Algamaris, Couleur Caramel, Ekokosmetiikka, Helixium, Ihonhoito, John Masters Organics, Jolie Box, Kasvokuorinnat, Meikit, Rajaukset, Seerumit, Suihkugeelit, Vartalovoiteet

Heinäkuun Jolie Box

Jos kesäkuun boksia joutui hetken odottelemaan, saapui heinäkuun boksi ihan superaikaisin heti kuun ensimmäisenä päivänä. :) Tällä kertaa teemana on Gone To The Beach. Tuotteet oli pakattu laatikkoon ihan uudella tavalla. Aikaisemmin silkkipaperi on ollut mytättynä tuotteiden ympärille ja nyt useampi arkki oli taiteltu tuotteiden ympärille. Uusi tapa on siistimpi, mutta vanhempi suojasi tuotteita paremmin, koska ainakin tällä kertaa puolet boksin tilasta oli tyhjänä ja käärepaketti pääsi heilumaan sisällä.

Algamaris Fluide Après Soleil (150ml) – Ensimmäisenä käteen osui tietysti isoin tuubi eli Algamariksen aftersun. Edellisessä boksissa oli täysikokoinen aurinkovoide, joten oli ihan loogista, että nyt tulee jälkihoitoa. :) Voide on hyvin ohutta ja kevyen tuntuista iholla. Se imeytyy hetkessä. Tuoksu on maanläheinen ja miellyttävän lämmin – hyvin erilainen mitä yleensä aftersun-tuotteissa. Lappusen mukaan tämä tuoksuu miedosti kookokselta, mutta en saa tästä kookosta, vaikka kuinka sniffailen. Mielenkiintoinen tuote, käytän mieluusti!

Absolution Le Sérum Anti-Soif (näyte 20ml) – Todella reilun kokoinen seeruminäyte, vau! (Okei, myyntikokokin on 50ml, mutta silti.) Absolutionin kosteusseerumi on vuodesta toiseen Jolien myydyimpiä tuotteita, joten tämän on pakko olla timanttisen kova juttu. Vesimäinen koostumus rauhoittaa ja viilentää (eli tämäkin on oiva aftersun) sekä lupaa sopia kaikille ihotyypeille. Testasin pikaisesti kämmenselälle ja kyllä, tuntuu ihanalta! Seeruminarkki kiittää ja kuittaa.

Helixium Crème Exfolliant Visage (7ml) – Luulin tätä ensin ihan vaan näytepussiksi, mutta Helixiumin hopeakuorinta myydään kerta-annospusseissa. Ei ehkä sitä, mitä ekomerkiltä ensimmäisenä odottaisi, mutta ymmärrän kyllä, että näin ei tarvitse säilöntäaineita. Tässä on mm. seesamiöljyä, aloeta, hopeaa ja etanaeritettä (joka tosin on incissä sijalla 14. – kun merkki pohjautuu etanoihin, olettaisin eritteen korvaavan veden tai olevan muuten vähän isommassa asemassa). Kuorivana rakeena toimii kookosjauhe.

John Masters Organics Geranium & Grapefruit Body Wash (näyte 30ml) – Olin luullut JMO:n olevan pelkkä hiusbrändi, mutta näemmä ei. Raikkaan greippinen tuoksu toimii varmasti monella.

Couleur Caramel Eye Liner (4ml) – Turkoosi lineri tuo kivaa kesäisyyttä boksiin. Kaunis vihreänturkoosi sävy, jossa on hitunen pientä shimmeriä. Melko vesimäinen koostumus, kestosta en osaa vielä sanoa. Dipattava sivellin ei ole ihan samaa tasoa kuin monella synteettisellä verrokilla, joten sen kanssa voi hetken joutua totuttelemaan. Tämä lupaa sopia erinomaisesti herkille silmille, koska ”ei sisällä tavallisissa eyelinereissa käytettäviä kemiallisia liuotinaineita”. En tiedä mikä näissä CC:n pakkauksissa on, mutta ne ei ole koskaan miellyttäneet mun silmää.

Mukana oli siis kaksi täysikokoista tuotetta ja kolme näytekokoa. Arvoa boksilla on vähän vajaa 70 euroa. Jolie Boxia voi tilata kolmen kuukauden (26,30€ per boksi) tai kuuden kuukauden jaksona (23,20€ per boksi).

Kokonaisuus oli mielestäni hyvin toimiva. :) Mitä te tykkäsitte? Joliessa on muuten alet meneillään ja moni näistäkin tuotteista on alennettuna!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply JonnaH. sunnuntai 2. heinäkuun 2017 at 10:53

  Algamarin after sun on ihan mun ultimate-lemppari, tänä kesänä lähtee jo kolmas tuubi sitä. Se on niin ihanan kevyttä ja kosteuttavaa ja tuoksu on tarpeeksi mieto makuuni. :)

 • Reply Theressa sunnuntai 2. heinäkuun 2017 at 14:20

  No hitsi, tollanen boksi ois kelvannu mullekin! :)

 • Reply MariP keskiviikko 5. heinäkuun 2017 at 11:46

  Mä en jotenkaan kovin innostunut tästä boxista…
  Illalla kuitenkin saunan jälkeen laitoin tuota after sunia ja aamullakin vielä tuoksui kookos! :)

 • Leave a Reply