Meikkivoiteet, Rimmel

Rimmel Lasting Finish 25Hr Nude

Kuten moni muukin, sain Rimmeliltä uutta pakkelia testiin.
Kuten moni muukin, myös minä hämmästyin näiden laadusta.

Sorryy, unohdin korvikset! Naama nakkena. Tai siis iho, ripsissä ja kulmissa on väriä. Seerumi ja kosteusvoide on levitetty muutamaa tuntia aikaisemmin (ei ehkä optimaalisin testipohja). Ei mun naamassa kauheasti peitettävää ole, mutta epätasaisuutta sävyssä, pisamia ja punaisuutta silmien ympärillä. Ilman meikkipohjaa näytän vähän väsyneeltä.

Sävytesti! Vasemmalta 200 soft beige, 100 ivory ja 091 light ivory. Beigen asteelle en pääse ikinä, se on heti pois laskuista. Ivory on inasen tumma, kun taas light ivory vähän liian vaalea (ja punertava). Päädyin käyttämään ivorya, koska molemmat vaaleat kyllä häivyttyisi ihoon, mutta mielummin näytän edes vähän terveemmän väriseltä.

Yksi pumppaus meikkivoidetta (riitti hyvin) ja RealTechniquesin expert face brush (toimi hyvin). Tämä on muuten ensimmäinen koskaan kokeilemani meikkipohja Rimmeliltä ja itseasiassa myös ensimmäinen markettimeikkivoide ikinä (!). Olen käyttänyt markettipuolelta vain muutamia BB- tai CC-voiteita (ja ehkä yhden meikkipuuterin), mutta muuten pysynyt selektiivisellä puolella.

Ja sama naamalla. Eron edelliseen ja peittokyvyn huomaa parhaiten kyttäämällä pisamia ja ihoa silmien ympärillä. Lasting Finish Nude buffaantui ihoon helposti. Silmien alle taputtelin lisäkerroksen sormin. Pinta on kaunis ja tasainen.

Tuntuma jää aavistuksen nahkeaksi, joten tässä on lisätty hento huntu irtopuuteria (Sensai) sekä vähän lämpöä aurinkopuuterilla (Guerlain) ja poskipunalla (MAC).

Vielä vierekkäin. Lasting Finish Nude lupaa kosteuttaa, mutta tämmöisenä korppuna arvioisin kosteustehot keskiverroksi. Se ei ole niin kuiva, mitä kestomeikkivoiteet yleensä, mutta näin talvikäytössä ihoni kaipailee vähän setting sprayta parantamaan fiilistä. Pysyi iholla kauniina, eikä vajonnut missään vaiheessa päivää huokosiin tai näyttänyt muutenkaan epäsiistiltä. Nenä tarvitsi kahdeksan tunnin kohdalla hyvin pienen kiiltokorjauksen, mutta se on minulle aika normi kaikkien meikkipohjien kanssa.

Olen hieman hämmentynyt. En olisi varmaan ikinä tullut ostaneeksi tätä itse, joten positiivinen kokemus yllätti. 30ml lasinen pumppupullo (hyvähyvä) maksaa noin 12 euroa. Suosittelen testaamaan.

Jos jäi epäselväksi, niin Rimmelin meikkivoide on saatu testiin blogin kautta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Ilona maanantai 3. marraskuun 2014 at 17:51

  On se vaan hyvä, niin kovin hyvä. Oon edelleen ihmeissäni tän laadusta, ei jummarra.

  • Reply Myy perjantai 7. marraskuun 2014 at 22:34

   Jouduin silti käydä ostamassa talvimeikkivoiteen Sensailta. Koska.. Sensai. :D

 • Reply Anonymous perjantai 7. marraskuun 2014 at 22:09

  Sulla on kyllä ihan mielettömän hieno iho, ihan kuin geishalla :D

  • Reply Myy perjantai 7. marraskuun 2014 at 22:35

   Kiitos! Olen kyllä tyytyväinen :)

 • Reply Päivi sunnuntai 9. marraskuun 2014 at 12:59

  Minulla on muutamia Rimmelin meikkivoiteita, ja olen todennut ne oikein hyviksi. Yksi suosikkimeikkivoiteistani ikinä on Rimmeliltä (Wake Me Up). Aika ylllättävää tosiaan, kun ottaa huomioon merkin yleisilmeen ja fiiliksen.

 • Leave a Reply