Batiste, Bioderma, Clarins, Depend, Ekokosmetiikka, Kasvojen puhdistus, Kasvovedet, Klippoteket, Loppuneet, Muotoilutuotteet, Öljyt, Seerumit, Sensai, Soap & Glory, Stila, Suihkugeelit, Vartalovoiteet, Weleda

Helmikuun loppuneet

Olen vieläkin kuukauden jäljessä, mutta tässä helmikuun loppuneiden yhteenveto. :)

Bioderma Hydrabio Serum Moisturising Concentrate (40ml) / postaus / Tämä on niiin hyvää! Uusi odottelee kaapissa. Testaan vaan väliin paria uutta.. :)
Sensai Prime Solution (näyte 10ml) / postaus / Tämäkin on niiin hyvää! En vieläkään tiedä mitä teen, kun toinenkin näytepullo loppuu. En nimittäin ole sinut tuotteen hinnan kanssa.

Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution (250ml) / Ihan loistava misellivesi, josta en näemmä olekaan vielä postannut.. Iltaisin pyyhin tällä meikin rippeet hiusrajasta, korvista ja kaulasta (jotka on hankalampi pestä lavuaarin yllä). Aamuisin korvaa vesipesun. Nyt testissä on Hydrabio-sarjan misellivesi ja puolen litran pönttö tätä alkuperäistä odottelee kaapissa.
Sensai Sponge Chief / Tämä rakkausrätti oli vaihdon tarpeessa jo tovi sitten.. Vaihtotarpeen huomaa hyvin siitä, että rätti alkaa kovettua eikä kastu niin helposti. Tällä on hyvä pyyhkiä naamiot pois tai tehostaa puhdistusta. Miten en ole kirjottanut kunnollista postausta!
Dermosil Man Cleansing Mousse (150ml) / Ties kuinka mones pullo Miehen lempparia.

Weleda Wild Rose Smoothing Facial Oil Capsules (9ml = 30kpl) / En pystynyt käyttämään näitä loppuun, koska haju oli niin voimakas ja epämiellyttävä. Purkki pyöri pitkään kaapissa, kun toivoin, että josko sittenkin. Mutta ei.
Stila Coming Clean Revitalising Gel Cleaner (näyte 10ml) / Tykkäsin tästä. Sarjan yrttinen tuoksu oli puhdistusgeelissä parhaimmillaan. Hellävarainen, mutta tehokas. Jätti raikkaan fiiliksen iholle. Sopii varmasti monelle ihotyypille.
Stila Light Source Spot Correcting & Brightening Serum (näyte 10ml) / Sekaihon tuote, ei riittänyt iholleni. Yrttituoksu oli tässä hieman häiritsevä, mutta olenkin herkkisnokka.

Klippoteket Styling Dust Spray 9 (200ml) / Pitkäaikainen suosikkini. Tässä saa ihanaa jähmeää pitoa! Ihan ässä ranskislettien pohjaksi.
Batiste Dry Shampoo Cherry (50ml + 200ml) / Batiste on uudempi suosikki. Tällä ei tule yhtä jähmeä pito, vaan vähän puhtaampi tunne. Molemmat kuivikset sopii eri tilanteisiin ja olenkin käyttänyt niitä vuorotellen, siksi molemmat loppuivat hyvin samaan aikaan. Tästä tyhjeni myös pieni matkakoko.

Soap & Glory Butter Yourself Body Cream (300ml) / Loistava kosteuttaja + ihana tuoksu = tykkään. Ainoa miinus purkin hieman korkeasta muodosta, jonka takia loppuja voiteita oli hankala koukkia pohjalta.
Depend Dip-In Remover (100ml) / Ensimmäinen dippipurkkini. Hyvä, mutta Sephorassa on parempi sieni.

Born to Bio Tropical Mango Shower Gel (300ml) / LivBoxissa tullut suihkugeeli ei ollut ihan makuuni. Tuoksu on raikas ja mieto mango, mutta koostumus turhan lirua. Ja onhan tuo purkki aika kauhea. :D
Weleda Citrus Creamy Body Wash (näyte 20ml) / postaus / Tästä olen tykännyt ennenkin, joten käytin saamani näytteen erittäin mielelläni.
Sim System 4 Bio Botanical Shampoo (näyte 20ml) / En tykännyt, mutta toisaalta minulla ei ole päänahkaongelmia, joihin tämä oli tarkoitettu. Omiin tarpeisiini tämä haisi pahalta, eikä pessyt tarpeeksi hyvin. Tuli LivBoxista.

Clarins Instant Definition Mascara (7ml) / En missään vaiheessa päässyt ihan kärryille tästä ripsiväristä. Ehkä se johtui hassusta harjasta.
Estelle & Thild Rose Otto Facial Serum (näyte) / Kokeilin tätä paljon kehuttua seerumia parin näytepussin verran. Muuten tuote vaikutti ihanalta, mutta en pitänyt siitä kiristävästä kalvotunteesta, jonka se iholle jätti. Ja hassua kyllä, olin kuvitellut tämän olevan paljon öljyisempää!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jonna H. perjantai 4. huhtikuun 2014 at 11:04

    Kuulen mielelläni sun kommentit tuosta Bioderman Hydrabiosta, olen katsellut sitä uskaltamatta tilata, kun olen miettinyt, että onko se yhtä hyvä kuin alkuperäinen. ;)

    • Reply Myy perjantai 4. huhtikuun 2014 at 18:47

      Reilu puoli pulloa sitä käyttäneenä sanoisin, että se on hyvin lähellä alkuperäistä. Teho on yhtä hyvä. Kallistuisin ehkä hitusen alkuperäisen puolelle, koska en ole huomannut Hydrabion olevan merkittävästi kosteuttavampi.

    Leave a Reply