Dr. R.A. Eckstein, Ekokosmetiikka, Hiukset, Hoitoaineet, Huulivoiteet, Ihonhoito, Joico, Käsivoiteet, Kasvonaamiot, Kynnet, Lavera, Loppuneet, My Beauty Diary, Sally Hansen, Shampoot

Toukokuun loppuneet

05-May-Empties-01

Voi viime kuu, saldosi oli aika säälittävä ja söötti. :’) Tässä tuomiot näistä toukokuussa tyhjentyneistä puteleista.

05-May-Empties-02

Dr. R.A. Eckstein Lip Balm (4.8g) / Olen ottanut tehokäyttöön ympäriinsä pyörivät, puoliksi käytetyt huulirasvat. Ensimmäisenä loppui tämä saksalaispuikko. Voide oli ihan hyvää, mutta ei mitenkään ihmeellistä. Hieman liian vahamaista makuuni, koska tykkään liukuvammasta koostumuksesta. Mitättömän näköinen puikko ja itse rasvapuikon hutera heiluminen ei nostanut pisteitä, mutta olin positiivisesti yllättynyt, ettei puikko heilunnasta huolimatta katkennut. :)
Nuxe Rêve de Miel Lip Balm (15g) / Voi Nuxe. Tämä rasva ei ole täydellinen, vaikka haluaisin sen olevan sitä. Hunajaisen huulivoiteen hoitotehot on loistavat ja tämä on ässä parantamaan sormissa olevia pieniä haavoja. Harmiksi huulilla koostumus on nahkeampi mitä haluaisin. Joku tässä rasvassa silti koukuttaa, enkä yhtään ihmettelisi, jos päätyisin ostamaan tätä taas lisää. Vähän liukuvampi koostumus, niin tämä olisi napakymppi! (Ja rasva tuoksuu englanninlakuilta, mikä olisikaan ihanampaa. <3)

05-May-Empties-03

Joico K-Pak Color Therapy Shampoo & Conditioner (50ml) / Shampoo vaahtosi runsaasti ja täyteläisesti. Hoitoaine pehmensi hyvin, mutta ei ollut mikään supersiloittaja (jos menit takkutukalla suihkuun, myös tulit sieltä tukka takussa). Näiden jäljiltä hiukset tuntui ilmavilta ja pehmeiltä. Ihana tuoksu!

05-May-Empties-04

Lavera Regenerating Hand Cream (50ml) / postaus / Loistava käsirasva. Tulee ikävä!
Sally Hansen Diamond Flash Fast Dry Top Coat (13.3ml) / Sallyn pikakuivattajan sisältö haastaa hyvin lempparini Seche Viten ja on siis erinomaista. Ongelmaksi muodostuu pullo. En tiedä onko pullo musta jostain säilyvyyssyystä vai ihan vaan ulkonäön takia, mutta en tykkää siitä. Haluan nähdä missä lakkapinta menee, jotta tiedän kuinka syvälle sivellin tarvitsee dipata. Tämän kanssa tuli käytössä huteja, kun siveltimessä oli yhtenään liikaa tai liian vähän lakkaa. Enkä tiedä kuinka pitkälle sain pulloa käytettyä ennen sen paksuuntumista. Sechen kanssa mulla jää yleensä noin neljännes tai viidennes liisteritahmaa pohjalle ja se on mielestäni pikakuivattajalle ihan ok.

05-May-Empties-05

Soap & Glory Smoohie Star Body Milk (500ml) / Olen aikaisemmin käyttänyt tätä tuhtia voidetta jo yhden tonkallisen. Perushyvä voide, aivan ihana tuoksu! Mun nenässä se on juuri paistetut, tummasta sokerista leivotut keksit, mutta siipan nenässä piipputupakka. :D
My Beauty Diary Strawberry Milk Mask (23ml) / Yritin olla vähän parempi naamioija ja käyttää paketin tyhjäksi, mutta taas se jäi yhteen kertaan.

Mites teidän purkki-toukokuu meni? :)

Joicot, Eckstein ja Lavera saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply