Ekokosmetiikka, Hoitoaineet, Ihonhoito, Jolie Box, Käsivoiteet, Kasvojen puhdistus, Kasvovoiteet, Madara, Neal's Yard Remedies, Oilixia, Öljyt, Sóley

Tammikuun JolieBox

Odottelin kovasti tammikuun boksia saapuvaksi jo kuun ensimmäisellä viikolla. Odotus palkittiin eilen ja se miellytti ihonhoitohifistelijää.

Neal’s Yard Remedies Calendula Cleanser (100g) – Kuivaihoisena voidemainen putsari kiinnostaa kyllä, mutta pientä epäilystä herättää se, että tämä suositellaan poistettavaksi musliiniliinalla. Mun iho ei vaan kestä liinan mekaanista hankausta päivittäisessä käytössä, vaikka yrittäisi pyyhkiä kuinka hellävaraisesti. Täytyy kokeilla, että huuhtoutuuko tämä nätisti iholta ihan vedellä. Jos ei, niin sitten lähtee kiertoon. Olisin halunnut kokeilla heti, mutta kävin eilen vahvistamassa kulmien microbladingin ja pitää olla muutama päivä kastelematta niitä. :)

Oilixia Amazonian Cacay Facial Oil (näyte) – Tätä kokeilen erittäin mielelläni! Syyskuun boksista tullut Oilixian tahmaputsari oli ihan loistava, joten odotukset merkkiä kohtaan on isot. Pipettipulloon pakattu näyte on (öljyksi) hyvän kokoinen, joten tästä testaa varmaan parikin viikkoa. Ravitsevaa öljyseosta suositellaan yökäyttöön. Tässä on cacay-, aprikoosi-, manteli-, rohtopassio-, saflori-, santelipuu-, jojoba-, auringonkukka-, parapähkinä-, acai-, maurinpalmu-, ruusunmarja-, neroli-, ylang ylang- ja bergamottiöljyä sekä kasviperäistä skvalaania ja muutamaa kasviuutetta. Huh!

Sóley eyGLÓ Pure Organic Moisture (näyte) – Islantilaisiin villiyrtteihin pohjautuva Soley on mielenkiintoinen merkki. Boksista on aikaisemmin tullut ainakin kasvovettä. Luulin ensivilkaisulta tätä silmänympärysvoiteeksi, mutta purkki paljastui kuitenkin kasvovoiteeksi. (Eygló tarkottaa islanniksi ”ikuista hehkua”, eikä sillä ole mitään tekemistä öögan kanssa.) Voide lupaa heleyttää, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Koostumus tuntuu ensihipeltämällä miellyttävän liukkaalta ja ohuehkolta, joten sopii varmasti myös meikin alle.

Neal’s Yard Remedies Bee Lovely Hand Cream (50ml) – Talvi ja käsivoide yhteen sopii! Tässä on hunajaa ja appelsiinia eli ihan superherkkua <3 Ja kirsikkana kakun päällä: NYR:n Bee Lovely -tuotteista lahjoitetaan yli 10000 puntaa vuodessa mehiläisten pelastamiseen.

Mádara Gloss and Vibrancy Conditioner (näyte) – Boksin ainoa pussinäyte Madaran hoitsikasta ei jotenkin kuulunut joukkoon.

Tällä kertaa boksista löytyi kaksi täysikokoista tuotetta, kaksi hyvän kokoista näytepurkkia ja yksi pussinäyte. Tykkäsin kokonaisuudesta, vaikka hoitsikkanäyte oli vähän random. Muuten boksi kuitenkin keskittyi ihon hellimiseen, joka on täällä hyvin tärkeässä asemassa näin talvisin. Laskin boksille arvoksi reilut 60 euroa, varsin jees. Jolie Boxia voi tilata joko kolmen kuukauden (noin 26€ per boksi) tai kuuden kuukauden (noin 23 euroa per boksi) jaksoissa.

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön, kuten tähän boksitilaukseen.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maru lauantai 12. tammikuun 2019 at 21:22

    Todella kivan oloisia tuotteita taas, etenkin tuo öljy vaikuttaa super kiinnostavalta! Nyt jonkin verran näitä Jolie boxien sisältöjä seurailleena täytyy varmaan jossain vaiheessa itsekin näpytellä tilaus menemään.

  • Leave a Reply