Body Shop, Ekokosmetiikka, Seerumit

The Body Shop Nutriganics Drops of Youth

Ostin loppuvuodesta pullon Nutriganics-sarjan tehotiivistettä, jota on kehunut ainakin Nekku ja Saara. Eivät turhaan kehuneet! Olen vuosi sitten kirjoittanut sarjan mainiosta seerumista ja tällä hetkellä minulla on käytössä myös sarjan puhdistusvaahto (hyvää) ja kasvovesi (ei-niin-hyvää), joista en ole vielä ehtinyt kirjoittaa blogiin. Ja sarjan naamio odottelee vieläkin korkkaamistaan.

Nutriganics-sarja on tosiaan sertifioitua ekokosmetiikkaa. Drops of Youth on seerumin alle tarkoitettu tehotiiviste, joka lupaa stimuloida ihoa uusiutumaan, kuoria kevyesti ihon pintaa ja tasoittaa ihon sävyä. Raaka-aineista 20% on luomutuotettuja ja 99% peräisin luonnosta. Vihreä lasipullo on kaunis ja juuri sopivan hienovaraisella tavalla ekohippivihreä. Ei sillä, että minulla olisi asenneongelma. ;)

Tähän väliin inci. Piruvie korkealla oleva alkoholi! Toisaalta ymmärrän, että koostumuksesta halutaan nopeasti imeytyvä/haihtuva, että päälle saa seerumin ja voiteen. Mutta en silti pidä siitä. Perässä tulee onneksi glyseriini, leväjauhe ja hyaluroonihappo.

Koostumus on sameaa, kevyen geelimäistä ja lähes juoksevaa. Olen levittänyt tätä 3-5 tippaa (ohjeen mukaan 2-3). Ohut koostumus on helppo levittää ja se imeytyy (osittain toki haihtuu) välittömästi. Olen kokeillut päälle useita eri seerumeita, eikä mikään ole rullaantunut. Jo viikon käytön jälkeen huomasin ihoni selvästi kirkastuneen! Ei tämä turhaa kamaa ole. Ja yllättävää kyllä; korkealla incissä oleva alkoholi ei aiheuttanut kuivalle iholleni ongelmia edes talvella. Ehkä hyaluroonihapon takia, tai siksi että hölvään päälle niin seerumia kuin voidetta (ja kosteuttavaa bb-voidetta). Olen käyttänyt tätä välillä kaksi kertaa päivässä ja välillä vain aamuisin. Ja kokeillut myös öljyemulgaattorina iltaisin, toimii. :)

Mutta yksi asia ei toimi. Pumppu. Kuten on tainnut tulla ilmi, pakkaus on minulle todella tärkeä. Pipetin päässä on nappimainen painike perinteisen kumitutin sijasta, eikä se kykene imemään pipettiin kunnolla tavaraa. Nappi ei tunnu käytössä sulavalta. Välillä hyvällä tuurilla pipettiin saa sen kolme tippaa, välillä vain yhden ja sitten kalastellaan pullosta lisää. Eikä tämä voi olla pakkauskohtainen ongelma, kun sama vaivaa molempia pullojani. TBS:n kasvoöljyssä on loistava kumituttipipetti, miksei tässäkin?

Melkeen täysi ja tyhjä pullo. Drops of Youth oli hyvin lähellä päästä HG-listalle. Mikäli pipetti toimisi moitteettomasti ja sisällössä olisi vähemmän alkoholia, olisi tuote listalla. :)

30ml pipettipullo maksaa 29,80€. Body Shopin liikkeistä ja nettikaupasta.

Tuote on saatu blogin kautta, tavallaan. Loppuun käyttämäni pullo (eli se minkä tässä arvostelen) on itse ostettu ja sen käyttö oli jo hyvässä vaiheessa, kun vahingossa sain toisen pullon testiin. Jep.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Annika Karvonen keskiviikko 15. lokakuun 2014 at 11:20

    Hei Myy! Pipetti toimii, kun puristat sitä korkin ollessa yhä kiinni. Tällöin pipettiin ei pääse ilmaa ja toimii joka kerta kuten pitääkin :)

    • Reply Myy keskiviikko 15. lokakuun 2014 at 19:17

      Kiitos vinkistä Annika! :)

    Leave a Reply