Aasialainen kosmetiikka, Klippoteket, Kosé, Loppuneet, Lumene, My Beauty Diary, Natura Siberica, Redken, Shu Uemura, SkinFood, Urban Decay

Maaliskuu 2013 (loppuneet)

Maaliskuun loppuneiden kori jäi melko tyhjäksi. No, huhtikuussa on loppunut tuotteita senkin edestä..

Kosé Softymo Nose Clean Pack (2kpl) / Kosen nenälaastarilaput on todella tehokkaita. Ne oli pitkäksi aikaa hautautunut ja unohtunut laatikon pohjalle, mutta otin ne takaisin tehokäyttöön eli nenäputsia kerran kahteen viikkoon. Nämä ei varmaan toimisi niin hyvin syvempien ja isompien mustapäiden kanssa, koska lappu ei vaan pysty vetämään koko talimöykkyä ihon sisältä ulos. Omani on hyvin pieniä ja tiukassa, joten ne tarraavat lappuun hyvin kiinni ja lähtevät kokonaan irti. Laput ottaa melko tiukasti ihoon kiinni ja irrottaminen on kuin repäisisi laastaria, mutta on tämä silti hauskempaa hupia kuin karvojen vahaaminen. ;) Laput on mustia, joten tummaa taustaa vasten on hyvä ihailla mitä ulos tuli!

My Beauty Diary White Peony Tea Mask (1kpl) / Tämä kangasnaamio kuului MBD:n luksussarjaan, mutta sivujen mukaan valmistus näyttäisi olevan lopetettu. Harmittaa isosti, koska tämä oli ihan älyttömän hyvä! Täynnä kosteuttavia ihania aineita ja teki ihosta niin terveen näköisen. Harmiksi olin aikoinaan tilannut vaan yhden testiin.

Shu Uemura White Recovery EX+ Brightening Cleansing Oil (50ml) / Kirkastava puhdistusöljy toimi yhtä hyvin kuin muutkin Shu Uemuran öljyt. Ei joudu hieromaan kasvoille kauaa ja ihan kaikki silmä- ja kasvomeikki lähtee irti. Tuoksu oli kuitenkin hieman pistävä, joten en jatkossa osta tätä mikäli Uemuraan muuten palaisin.

Natura Siberica Renew Lifting Face Serum (30ml) / Tästä ekoseerumista kirjoittelin jo maaliskuussa.

Skinfood Omija Whitening Emulsion (3ml) & Tea Toner (3ml) / Näytepullot oli todella söpöjä ja kätevän kokoisia! :) Säästin tyhjät, niin niihin voi reissuun pakata jotain muuta mukaan. Voisi toimia todella hyvin Sensain Silk Emulsionille, koska sitä on ohuen koostumuksen vuoksi inha pakata purkkiin. Näistä Toner nousi suosikikseni. Ihana tuoksu ja miellyttävän raikas koostumus. Voisin ostaa täysikokoisenakin. Emulsion oli melko perinteinen paksu kasvovesi (tai hyvin ohut voide, miten sen haluaakin nähdä). Kosteutti kivasti, mutta ainakin Sanalta löytyy parempi.

Lumene Premium Beauty Anti-Wrinkle Retinol Night Recovery (4ml) / Tätä Lumenen ryppyrasvaa ei taida enää olla edes markkinoilla, joten ei siitä sen enempää. Tykkään Lumenen näytetuubeista. Ne on pieniä, siroja ja käteviä.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion (2.66ml) / Minikokoinen UDPP on kulkenut mukanani monessa reissussa ja nyt se tuli tiensä päähän, kun pullosta ei saanut enää mitään ulos. Hyvin hassu koko, 2.66 milliä. :D Onneksi jemmoista löytyy toinenkin minikoko.

Klippoteket Styling Dust Spray 9 (200ml) / HG-lempparini! Näitä kuluu tasaista 2-3 pullon vuosivauhtia. Suosittelen, jos haluaa kuivashampoolta myös ryhtiä ja tekstuuria.

I Love… Coconut & Cream Shower Creme (500ml) / Kuten olen tainnut aikaisemminkin todeta, nämä suihkugeelit on ihanan tuoksuisia, mutta hieman liian peseviä ja melkoisen isoissa pulloissa. Kookosversio on omiaan, jos rakastaa kookosta, mutta muuten se kannattaa jättää väliin. :)

Viimeisenä vielä Mies-yhteenveto, joka jäi yhden tuotteen kokoiseksi. :D Viime kuussahan saldo oli huimat nolla. Tilasin Miehelle Look Fantasticista Redken For Men Clean Spice 2in1 Conditioning Shampoon (300ml / £7,09). Kokeillaan auttaisiko 2 in 1 -tuote herkästi kuivuvan päänahan kanssa, koska ei ole niin helppoa saada ukkoa käyttämään hoitoainetta.. :) Tuoksu vaikuttaa ainakin ihanan miehekkään mausteiselta. Hieman reilut 8 euroa Redkenin shampoosta, ei paha?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anonymous maanantai 29. huhtikuun 2013 at 21:54

    kiinnostuin noista skin foodin näytteistä, haluaisitko kertoa niistä lisää? mihin tarkoitukseen ne ovat ja miten/milloin niitä käytetään?

    • Reply Myy maanantai 29. huhtikuun 2013 at 22:12

      Ominja Whitening Tea Toner on kasvovesi, joka kirkastaa ja kosteuttaa. Eli voi käyttää aamuin illoin puhdistuksen jälkeen. Ominja Whitening Emulsion on kuin paksua geelimäistä kasvovettä, jota jotkut tykkäävät käyttää kasvoveden asemasta tai sitten tuomaan lisäkosteutusta kasvoveden jälkeen ennen seerumia. Emulsion on helpointa levittää ihan sormin. Toner on nestemäistä ja siten helpompi levittää pumpulin avulla. :)

    Leave a Reply