Chanel, Galliano, L'Oreal, Lavera, LivBox, Ma Provence, MAC, Olay, Primavera, Redken, Vichy, Wet n Wild, Ziaja

Maaliskuu 2013 (hankinnat)

Päädyin nyt kuitenkin kokeilemaan kuukausikoosteiden jakamista kahteen postaukseen. Tänään esittelyssä hankinnat ja seuraavassa loppuneet. Näin voin huolettomammin jaaritella vähän enemmän ilman pelkoa hullun pitkistä postauksista.. :) Maaliskuusta tuli tuhlauskuukausi..

Menin ostamaan L’Orealin täplälakkaa ja kuinkas kävi.. Color Riche -kynsilakat (5ml / 5,90€) sävyissä 208 So Chic Pink, 210 Shocking Pink, 303 Lush Tangerine ja 916 Confttis. Päädyin ostamaan myös kynsitarroja testiin, kuosina hauska blokkiraidallinen 005 French Mariniere (18kpl / 9,90€). Tässä vaiheessa voin jo todeta, että lakat on ihania, mutta tarrat ei vaan toimi mun kynsillä. En saa niitä asennettua ilman ryppyjä, koska kynteni on liian kuperat. Tylsää! Minulla oli siis kovasti aikomuksena lähteä Dubliniin raitakyntisenä, mutta muutaman kynnen sähellyksen jälkeen jouduin repimään tarrat irti ja tarttumaan lakkapulloon..

LivBox (13,90€) oli tällä kertaa hippiboksi. ;) Sisältönä oli varsin hyvältä tuoksuva Primavera Ginger Lime Body Wash (50ml), todennäköisesti Miehelle päätyvä Ma Provence Shampoo (25g), ihan mielenkiintoinen Ziaja Goat’s Milk Day Cream (10ml), jo aikaisemmin käyttämäni Burt’s Bees Hand Salve (8.5g) sekä ehkä-ihan-kiva-muttei-kuitenkaan-Sensain-veroinen Lavera Liquid Eyeliner Black (4ml). En siis ihan täysin vakuuttunut tämän laatikon sisällöstä. Olin jo aikaisemmin jatkanut tilaustani kolmella kuukaudella, koska olen utelias ja onhan tämä aika hauskaa hupia.

Tässä vaiheessa tuotteista shampoopala ja päivävoide on päätyneet testiin. Suihkugeeli odottelee innokkaana jonkun muun suihkugeelin loppumista. Rajausväri on edelleen muoveissa, enkä sitä taida edes niistä avata (päätynee eteenpäin jollekin muulle). Käsivoiteesta en suoraan sanottuna edes tiedä mihin sen olen viskannut, joten joku kaunis päivä löydän yllätyksen jostain kosmetiikkakopasta. :D

Kyllästyin kynsilakkojen etsimiseen laatikoistani, mutta onneksi eBay auttaa. Uusia kynsikiekkoja (30kpl / $7,65) kehiin! Eiköhän nämä 600 kynttä riitä hetkeksi. Vielä kun päättäisi millä kriteereillä lajittelee lakat kiekoille ja etsisi jostain aikaa kiekkolakkauksille..

Cliniquen silmänympärysseerumi tyhjeni helmikuun lopussa ja olin kuvitellut pärjääväni hetken ihan hyvin ilman. Olisin sitten jossain vaiheessa etsinyt kokeiltavaksi jonkun hauskan aasialaisen uuden tuttavuuden. Reilussa viikossa silmänympärykset alkoi kuitenkin tuntua ihottumaisilta ja pian ne olisi näyttänytkin siltä. Kiitos takatalvi! Marssin Stokkalle ja palasin kotiin Chanel Précision Eye Tonicin kanssa (10ml / 61,50€). Kipurajoilla mentiin hinnan kanssa (tähän hintaan olisi saanut kolme aasialaista!), mutta Suomessa ei kauhesti ole seerumivaihtoehtoja silmänympärysiholle. Chanel on ihonhoidon osalta ihan täysi mysteeri minulle, joten mielenkiintoista kokeilla! Samalla ostin helmikuun LivBoxissa tulleen John Galliano Parlez-moí d’Amour EdT:n (30ml / 42,90€), koska ihastuin siihen niin paljon. Ilman boksitestaamista en olisi varmaan edes tuoksutellut mitään Gallianoa saati kokeillut iholle.

Menin vielä ennen reissua ostamaan Stokkan kemppariosastolta puhdistusliinoja ja tällä kertaa valinnaksi osui Olay Essentials Wet Cleansing Wipes (20kpl / 4,90€). Samasta hyllystä silmiin osui tarjouksessa oleva Olay Regenerist Eye Derma-Pod (24x 0.5ml / 19,90€). Kaikki normaalista poikkeava kummallisuus kiinnostaa, joten kuuriluontoinen ihmeläpyskästä taputeltava seerumihoito silmänympärysiholle nauratti tarpeeksi lähteäkseen testiin. Onkohan nämä poistuneet valikoimista ja olleet sen takia alennuksessa? En nimittäin seuraavalla käynnillä enää nähnyt pakkauksia. Huomasin samalla, että helmikuun LivBoxissa tullut saman sarjan Night Elixir on itseasiassa aika nätissä (pumppu!)pullossa. Itse en ole sitä vielä ehtinyt testailemaan.

Dublinin reissun kasan esittelin erillisessä postauksessa. :)

Päätin yhtäkkiä, että nyt loppuu säheltäminen kynän kanssa yläluomen sisärajauksia tehdessä, joten lähdin etsimään hommaan sopivaa sivellintä ja geelirajausta. Kaikki omistamani geelirajausvärit on hieman shimmerisiä ja sellaista en uskalla vesirajaan laittaa. Siveltimen suhteen menin suoraan MACin tiskille ja ostin ihka ensimmäisen MAC-meikkituotteeni. Tasapäisiä rajaussiveltimiä oli tasan yksi malli, 212 Flat Definer Brush (26,50€), joten ei ollut vaikea valita. Geelirajauksen suhteen noudatin Mirssiinan suositusta ja hain Seppälästä Wettiksen Mega Eyes Crème Eyelinerin (3.8g / 5,95€) mustana. Tätä on ilmeisesti ollut myös luumun värisenä, joka minua olisi kiinnostanut enemmän, mutta sitä ei ollut kyseisen Seppälän valikoimissa. Samalla tarttui mukaan kaksi luomiväripalettia: Wettiksen Coloricon Eye Shadow Trio E380B Walking on Eggshells (3.5g / 5,95€) ja E737 Blue Had Me At Hello (8.5g / 7,95€). Tein ensimmäistä kertaa tuttavuutta Wet n Wildin tuotteisiin vasta viikkoa paria aikaisemmin, kun testailin toiselta bloggaajalta saamiani luomivärejä. Hinta-laatu-suhde teki vaikutuksen, joten nämä kaksi lähti kokeiluun. Ruskeasävyistä pikkupalettia olen käyttänyt pariin otteeseen ja siinä kaikki sävyt on erittäin toimivia. Sinisävyinen isompi paletti odottelee vielä sopivaa hetkeä, että uskaltaisin siihen tarttua. Jotenkin vihreäsilmäisenä juuri siniset sävyt tuntuu kaikista vieraimmilta. Taidan palata siis Mirssiinan blogiin etsimään hyviä vinkkejä juuri tuolla paletilla meikkaamiseen!

Loppukuusta tein vielä tilauksen Look Fantasticiin, koska siellä oli Redkenin suosikkituotteita tarjouksessa kolme kappaletta 30 punnalla. Uusi hiuspuuteri on ollut jo pidempään ostoslistalla (hitsi kun niistä pirulaisista ei tiedä millon loppuvat) ja olisin joutunut maksamaan siitä 25-30 euroa mikäli ostaisin sen Suomesta. Sain siis lähes samaan hintaan tilattua vähän muutakin. Sen hetken kurssilla maksoin näistä alle 12 euroa per tuote. Body Full Instant Bodifier Volumizing Foam (150ml / £10) on kerännyt paljon kehuja verkkokauppojen arvosteluissa. Haen jatkuvasti föönauksen alle sitä täydellistä tuotetta, jolla saan tyveen kohotusta ja tekstuuria. Monia ihan hyviä on löytynyt, mutta sille huipulle olisi vielä paikka vapaana. Powder Grip 03 Mattifying Hair Powder (7g / £10) on vanha suosikkini. Tuntumaltaan lähes identtistä Osiksen puuterin kanssa, mutta tässä on vaan niin paljon paremmin toimiva sirotin. Kolmanneksi tuotteeksi mietin jotain hoitosuihketta ja All Soft Supple Touch Softening Cream-Spray (150ml / £10) kuulosti arvostelujen perusteella parhaalta. En ole vielä tutustunut yhteenkään tuotteeseen Redkenin kulttimaineen keränneestä All Soft -sarjasta, joten odotan innolla. :)

Ja jotta nämä kuukausittaiset yhteenvedot pysyisi täysin rehellisinä kosmetiikkaliikenteestä, niin L’Oréal tosiaan lähetti tämän Vichy Normaderm Hyaluspot -täsmätuotteen, jonka arvoin jo eteenpäin, kun minulla ei ollut sille käyttöä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply Juille sunnuntai 21. huhtikuun 2013 at 10:51

    Redkenin Body Full on ihan suosikki, oma hento hiuslaatuni ainakin nousee tosi kivasti juuresta! :)

    • Reply Myy sunnuntai 21. huhtikuun 2013 at 20:13

      Kiva kuulla! Testasin toissapäivänä ekaa kertaa ja vaikutti kyllä hyvältä :)

  • Reply Jonna H. tiistai 23. huhtikuun 2013 at 22:06

    Ihan mielettömän halpoja nuo kynsikiekot! :o

    • Reply Myy tiistai 23. huhtikuun 2013 at 22:34

      Sitä minäkin mietin :D Taisin onnistua löytämään jonkun kyseenalaisen halpatyöpajakauppiaan..

  • Reply Anonymous keskiviikko 24. huhtikuun 2013 at 22:41

    Hei, koitin tilata Paulas choicen sivuilta BHA 2& kuorintaa. Sivuilla mainostettiin ilmaista toimitusta, mutta kun olin laittanut toimitusmaaksi Suomen niin paukahti 80 dollarin toimituskulut. Oletko tilannut mistä nuo kuorintasi vai teinkö jotain väärin?

    • Reply Myy keskiviikko 24. huhtikuun 2013 at 23:38

      Hui kauhea! Onkohan mahdollista, että olit Paulan jenkkisivuilla? Olen tehnyt tilaukseni eu-sivuilla ja postikulut on muistaakseni olleet 8,50 euroa :) Eli http://www.paulaschoice-eu.com/

    • Reply Anonymous perjantai 26. huhtikuun 2013 at 01:48

      Kiitokset avusta! Nyt tuli vähän järkevämmät postarit :D

    • Reply Myy perjantai 26. huhtikuun 2013 at 09:08

      Hyvähyvä :)

    Leave a Reply