maanantai 7. tammikuuta 2013

Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist

Käytän hoitoainesuihketta aina kun harjaan hiukseni. Pääosin vähentämään sähköisyyttä, koska se on ihan hirveä tunne kun hiukset nousee pystyyn harjatessa. Saman asian ajaisi ihan vaan vesi, mutta sen suihkiminen on paljon tylsempää. Plussaa siis, jos aine jotenkin hoitaa tai kosteuttaa hiusta.


Paul Mitchellin Awapuhi Moisture Mist on ollut käytössä jo pidemmän tovin, mutta nyt se alkaa olla tyhjä. Ihan jees, peruskiva, kyllähän sen käytti. Ei siis herättänyt mitään ihmeellisiä tunteita. Sopivan simppeli pullo istui käteen ja suihkepumppu toimi moitteettomasti.


Tuote lupaa kosteuttaa, mutta niin kai mikä tahansa iholle suihkutettu vesipohjainen neste ainakin hetkellisesti tekee ennen kuin haihtuu pois. Mieto tuoksu on erittäin miellyttävä ja tuo mieleen loman etelässä. Lämpimällä kelillä ihan kivaa suihkuteltavaa ihollekin.


Inci.

Se siitä, seuraavaa kehiin.

3 kommenttia:

  1. Minulla on tämä juuri nyt käytössä. KÄytän lähinnä muotoilutuotteiden virkistämiseen ja aamupörrön taltuttamiseen. Lyhyissä hiuksissa on tosi hyvä juuri tällaiseen tarkoitukseen. Ja tosiaan pumppu toimii moitteettomasti ja suihke on sopivan kevyt.

    VastaaPoista
  2. Minusta tämä on tosi hyvä. Suihkaukset aamulla tätä ja föönaus, ei sähköisyyttä, jota vedestä syntyy ja yön pyörteet on poissa. Vähentää hiusten pesun tarvetta. Pidän kovasti.

    VastaaPoista
  3. Oon salaa kateellinen teidän molempien helpoilta kuulostavista hiuksista! :)

    VastaaPoista