perjantai 11. tammikuuta 2013

Mitä ihmettä!

Tilasin LivBoxin alkamaan tammikuusta. Olin ajatellut, etten kirjoita siitä mitään omia postauksia, koska niin monissa muissa blogeissa kuitenkin esitellään boksin sisältö. En kuitenkaan voinut olla ihan hiljaa.


NÄYTE EI JÄLLEENMYYNTIIN
Siis häh? Okei, paketti lupaa sisältää "kauneutta, tyyliä ja ideoita", joka ei nyt tarkoita juuri mitään. Mutta mielestäni minä maksan paketin sisällöstä. Ja sen perusteella tämä ei ole oikein. Vai maksanko pelkästä kuoresta? En tiedä, mutta jäi vähän tympääntynyt fiilis.

14 kommenttia:

 1. Sama asia pisti silmiin täälläkin.. :D

  VastaaPoista
 2. Aika yleistä kai on, että tällaisissa bokseissa on näytekokoisia tuotteita? GlossyBoxissa ainakin oli osa näytekokoja ja osa täysikokoisia, samoin olen ajatellut LivBoxissakin olevan. Eli minua tuo ei juuri harmittaisi, jos vain vielä saisin oman laatikkoni, ei ole näkynyt... Tuo teksti puolestaan on pullossa juuri sen vuoksi, mitä siinä lukeekin. Ettei joku keksi ruveta kauppaamaan noita näytekokoja yksittäin. Ja hei, hieman yli vuoden takaisessa GlossyBoxissa sain ihan samanlaiset Moroccanoil-pullot (yhden tavallisen ja yhden light-version), joista kyllä riitti iloa pitkälle kevääseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mua yhtään haittaa se, että osa tuotteista on näytekokoisia. Niin alunperin asian ymmärsinkin :) Mutta tuo teksti, että puteli on _ilmainen_ näyte, jota ei saisi myydä, pisti silmään. Kun mielestäni olen tästä näytteestä maksanut.

   Poista
  2. Samat näytepakkauksethan ne varmasti ovat näissä bokseissa kuin kemikaalion tiskin takana, mutta ei minua oikeastaan sekään häiritse. Niin kauan siis, kuin laatikossa on myös täysikokoisia tuotteita ja näytteetkin ovat kivoista ja laadukkaista tuotteista.

   Poista
 3. Yep yep,samaa täällä kummasteltu..

  VastaaPoista
 4. Mua ihmetytti sama asia myös ja mainitsin siitä myös omassa LivBox postauksessa. Tuntuu ihan tyhmältä, kuin olisi maksanut jostain jonka olisi voinut saada ilmaiseksi?

  VastaaPoista
 5. Aivan hemmetin törkeetä, kuitenkin jokainen tilaaja Maksaa tuosta, eli se on ostettu laatikko :( Itse jätin tilaamatta pitkällisen mietiskelyn jälkeen, päättelin että en kumminkaan tarvitse mitään uutta, niin en tuhlaa rahoja random tuotteisiin, mielummin ostan ihan tarpeeseen, en täytä hyllyjä yllärituotteilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin mietin tovin, mutta päädyin kuitenkin kokeilemaan sen 3kk :)

   Poista
  2. No ei ainakaan innosta tilaamaan enää tämän kuvan jäleen.

   Poista
  3. Sen kun olis tiennyt silloin tilatessa marraskuussa..

   Poista
 6. Tämän saman "pelon" takia jätin tilaamatta LivBoxin, vaikka sitä harkitsinkin jo marraskuussa. Ajattelin, ehkä hieman kyynisesti, että eka laatikko voi olla vähän normaalia houkuttelevammaksi tehty, jotta paljon useampi tarttuisi syöttiin ja tilaisi paketit. Itse haluan odottaa vielä jonkin aikaa, että osaan tehdä lopullisen päätöksen, tilaanko bokseja koskaan itse. Ajattelin juurikin, että pari pakettia ensin katson ja sitten päätän.

  Ja kyllähän niissä kivojakin juttuja on ollut, mutta vähän plääh-fiilis on jäänyt kuitenkin sekä joulukuun että tammikuun paketeista. :/

  Tuota Moroccan Oilia toki kiinnostaisi silti kokeilla. Ja nuo Rimmelin huulipunat tiedän hyviksi, mulla on yksi edellisestä Kate Moss-sarjasta. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen kyllä tyytyväinen tammikuun boksin sisältöön ja odotan tuotteiden kokeilemista innolla :) Tykkään aina kokeilla uusia seerumeita, monitoiminen silmänympärysvoide vaikuttaa mielenkiintoiselta, huulipunassa taisi osua sävy nappiin ja kynsilakat on helppoja juttuja. Moroccanoilia olen halunnut testata, koska kiinnostaa mistä se kulttimaine on tullut (en pidä siitä, että markkinoidaan öljynä jotain, joka on pääosin silikonia).

   Minua pännii vain tuo ilmainen maksettu näyte -systeemi. :/

   Poista