Loppuneet

Lokakuu 2012

Beautifyn kautta tuleville uusille lukijoille tiedoksi, että kasaan kuukausittain yhteen kaiken kosmetiikan mitä liikkuu niin ulos kuin sisään tästä taloudesta. Vuoden päätteeksi on hauska laskea koko paketti kasaan.

Nyt palataan hieman myöhässä lokakuuhun, joka on huhtikuun ohella perinteisesti puolivuosittainen Hullut Päivät -katsaus. :)

Varsinaisesti olin Hullareilla vain keskiviikkona Clarinsien perässä. Olen niin rakastunut HydraQuench -sarjan seerumiin, että haluan kokeilla sarjasta muitakin tuotteita. HydraQuench Rich Cream (50ml / 39€) on tarkoitettu ”very dry skin or cold climates”. Molempia löytyy. ;) Kokeilin kesällä saman sarjan sekaihon voidetta näytetuubillisen verran ja se tuntui ihanalta. HydraQuench Cream-Mask (75ml / 25,90€) lupaa pelastaa kosteusköyhän ihon. Minulla on ihan tarpeeksi naamioita, joten annoin itselleni luvan korkata tämän kunhan saan kaksi avattua naamiota tyhjäksi. Voide joutunee myös odottelemaan talvea.

Ja tietysti kaksi lempparidödöä varastoon. Roll-On Deodorant (50ml / 15,90€) on kokenut kevyen pakkausuudistuksen ja nimestäkin on lähtenyt Gentle Care edestä pois. Koostumus ei ilmeisesti ole muuttunut.

Torstaina myyntiin tulleen Sensai Silk Moisture Supply Eye Creamin (15ml / 59,90€) hankkimista mietin hetken, koska ostin juuri viime kuussa uuden silmänympärysvoiteen. Kerta Sensaita oli vielä perjantaina muutama purkki jäljellä, niin olihan se ostettava. Asiaan myötävaikutti toki voiteen mielettömän ihana tuntu iholla. Tämä itsensähemmottelutuote pääsi käyttöön nyt kun pakkaset iski ja iho kauhistui. :)

Samalla tuli ostettua testiin kaksi L’Orealin Shine Caresse -uutuuspunaa (6ml / 12,50€) sävyissä 200 Princess ja 402 Milady (IHANIA!). L’Orealin Color Riche -kynsilakka (5ml / 5,90€) sävyssä 608 Luxembourg Garden pääsi myös mukaan.

Päivittäiskosmetiikan puolelta kolme pulloa Klippoteket Styling Dust Spray Dry Shampoota (200ml / 3,50€) ja lemppari perusvoidettani, mangoista Garnier Body Intensive 7 Days Replenishing Lotionia (400ml / 4,90€).

Hullareita seuraavalla viikolla kävelin ihan viattomasti Stokkan päivittäiskosmen ohi, kun bongasin pöydältä nämä herkut. Olen kuolannut I Love… -sarjan minisettejä jossain verkkokaupassa, mutta jättänyt tilaamatta kun ei vain niiden takia viittisi maksaa postikuluja. Ostin siis samantien molemmat setit: Sweet Candy Treats  (4x 100ml / 9,90€) ja Ice Cream Dreams (4x 100ml / 9,90€).

Sweet Candy Treats sisältää tuoksut Lollipop, Candy Floss, Jelly Bean ja Bubble Gum.

Ice Cream Dreams sisältää tuoksut Strawberry Swirl, Vanilla Toffee Fudge, Mint Chocolate Chip ja Banana Split.

Kun kerta kemppariosastolla olin, tein samalla pari tarpeellista hankintaa: Nivea Gentle Cleansing Wipes Dry Skin (25kpl / 4,30€) ja Garnier Hand Intensive 7 Days Nourishing Cream (100ml / 4,50€). Täydellisten liinojen metsästys tosiaan vielä jatkuu ja toivon kovasti tuon käsivoiteen yltävän samalle tasolle kuin sarjan vartalovoide!

Kampaajalla käydessäni valittelin syksyn mittaan irronneen aivan hävyttömän paljon hiuksia. Toki niitä aina irtoaa ja syksyt on sulkasato-aikaa, mutta ei se ennen näin pahaa ole ollut. Lattiakaivosuodatin on hyvä vertailuapu, koska sen mennessä parissa viikossa tukkoon on hätä! En kovin helpolla usko, että mitkään shampoot tai hoitoaineet voisi ongelmaan auttaa, mutta työkaverini (yksi niistä monista, jotka meistä käy saman ihanan kampaajan luona) on saanut tästä setistä aikaisemmin apua. Eikun testiin. Redken Intra Force System 1 -settiin kuuluu shampoo, hoitoaine ja päänahkaan suihkittava hoito. Tämän pitäisi riittää noin 30 käyttökertaan, joka minun pesuvälillä on melkoisen pitkä aika. Hintaa tällä oli muistaakseni 45 euroa, eli 15 euroa per tuote.

Olen testannut Skinfoodin BB-voiteista vain Aloe-versiota ja pitänyt siitä hyvin paljon. Nonnun postauksen lukeminen oli viimeinen niitti uudempien Good Afternoon BB-voiteiden ostopäätöksen suhteen. Eikun eBayhin! Skinfood Good Afternoon Honey Black Tea BB (30ml / noin 6,50€) sopii kuivalle iholle ja lupaa kosteuttaa. Skinfood Good Afternoon Berry Berry Tea BB Cream (30ml / noin 7€) on anti-age -ominaisuuksilla varustettu ja tarkoitettu tasoittamaan. Molemmista löytyy kaksi eri sävyä, nämä ovat vaaleampia. Lipstainien suurena ystävänä ostin samalta myyjältä kokeiluun myös Holika Holika Holy Berry Tint’n (13ml / noin 6€) sävyssä 2 Raspberry.

Pikaiset swatchit. Vasemmalla Honey Black Tea (ohuempi ja punertavampi), keskellä Berry Berry Tea (selvästi peittävämpi ja keltaisempi) ja oikealla Holy Berry Tint. Palaan vertailemaan näitä BB-voiteita, kunhan aurinkoa saisi sopivalla hetkellä kunnollisiin naamakuviin.

Sain kaupan päälle kaksi kappaletta Vanedo Beauty Friends Raspberry Essence Maskia ja näytteen SKIN79:n BB-voiteesta. Kiva myyjä!

Jouduin vielä ihan loppukuusta hakemaan uuden täyttöpatruunan Sensain kulmakynään (0.2g / 15€). Sävy EB01 Grayish Brown on nappivalinta ja pidän kynän laadusta. Tämä onkin kolmas samanlainen. Kätevää, kun voi ostaa pelkän uuden patruunan (tai ei kai tätä voi patruunaksi sanoa, kun sisältö ei ole nestemäinen?) puikon ja hyötykäyttää samaa kynää. Plussaa myös siinä, ettei tätä tarvitse teroittaa.

Moni taisi käydä Lumenen tehtaan ystävämyynnissä.. Sain Beautifylta huulikiillon ja muutaman meikkikynän sekä ystävältäni huulipunan.

Loppuneiden korissa oli aika tavanomainen määrä sisältöä.

Garnier Body Intensive 7 Days Refreshing Gel-Cream 250ml / Tämän rasvaisempi isosisko on ihana, mutta geelivoide ei vakuuttanut.
Body Shop Peach Body Butter 200ml / Tuoksuu voimakkaan persikkaiselle, joka varmasti jakaa mielipiteitä. Minä pidin.

Klippoteket Styling Dust Spray 200ml / Parit vanhat suosikit..
Clarins Gentle Care Roll-On Deodorant 50ml / ..taas kerran.

Avalon Organics Vitamin C Vitality Facial Serum 30ml / Tykkäsin sarjan puhdistusgeelistä, mutta en tästä seerumista. Haisi pahalta, joka on aika iso juttu kun tuotetta pitäisi levittää kasvoille.
Garnier Skin Naturals Nordic Essentials Cleansing and Make-up Removing Wipes 25kpl / Puhdistusliinatestailun surkein. Liinat tuntuivat vaahtoavan (?!), eikä puhdistaneet kunnolla. Yritin kerran myöhään illalla laiskana poistaa näillä silmämeikkiä (minulla kun ei ole siihen mitään erillistä putsaria), jotta välttyisin kasvojen pesemiseltä. Lopputuloksena paljon mustaa sotkua ympäri silmiä ja pakkohan se oli naama silti pestä.
My Beauty Diary Southern France Apricot Mask 1kpl / Unohtui kuvista. Kaikki MBD:n naamiot on olleet loistavia, niin tämäkin versio.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mini tiistai 4. joulukuun 2012 at 18:58

    Mikä on tällä hetkellä parhaat puhdistusliinat joita oot kokeillu? :)

    • Reply Myy tiistai 4. joulukuun 2012 at 22:27

      Nuo Nivean ja L’Orealin vaaleanpunaiset (eli kuivalle iholle tarkoitetut) on molemmat tällä hetkellä aika vahvoilla. Pidän Nivean liinojen tuoksusta enemmän, mutta L’Orealit oli kosteampia ja ehkä siksi hitusen parempia. Jos Nivea olisi märempi niin se voittaisi.

    Leave a Reply