sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Lumene Lingonberry Lasting Lip Stain

Ostin huvikseen kokeiluun tämän Lumenen stainin, kun Goshin pinkki tussi alkoi vetelemään viimeisiään.


Tussipuolella on kaksi korkkia. Käytössä hankalaa, mutta ehkä tällä estetään kärjen kuivumista. Välillä ne irtoavat erikseen ja välillä yhdessä nipussa.


Rasvapuoli puolestaan on jotenkin tökerö. Puikko on korkin alla täysin esillä. Aivan kuin kokonaan ulos kierretty huulirasva, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Eikö tämä katkea käytössä? Rasva ei anna mitään kovin ihmeellistä kiiltoa, joten tuskin tulen sitä käyttämään.


Sävy 10 Promise / Lupaus on iholla todella, todella kaunis fuksiapinkki. Juuri tälläisistä sävyistä tykkään!


Mutta huulilla syvä viininpunainen. Hui! Kerroksia on ehkä kaksi. Paha sanoa, kun ainakin alkuun levittyi hankalasti ja epätasaisesti. Esimerkiksi Goshin huulitussi liukuu huulilla paljon paremmin kuin tämä.


Kiillotin stainin YSL:n Volupte Sheerilla, joka antaa todella miellyttävän tuntuisen, ohuen kiillon. Ja minä kun luulin, että tämä "herttainen fuksia" olisi kiva, ei liian sähäkkä arkimeikki. Jepjep. Siirtynee johonkin muuhun kuin työkäyttöön. :) Valitettavasti ei ole kuvaa koko kasvoista, koska testasin tussia täysin meikittömänä vapaapäivänä kotona ollessa. Ehkä se meikittömyys korosti vielä hurjaa viininpunaista sävyä..

6 kommenttia:

 1. Oho, ne on muuttanut pakkausta! Ekat satsit tuli ilman tuota erillistä sisäkorkkia. :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan tullut sitten sen verran palautetta tussin kuivahtamisesta? Jännä juttu, eihän tämä kovin kauaa ole markkinoilla ollut. :)

   Poista
 2. Toi rasvahan vaikuttais olevan varsin tökerösti pakattu..
  Annoitko olla huulilla "pitotestissä"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suutuin rasvalle heti kättelyssä ja sitä en ole kokeillut huulille ollenkaan. Itse staini pysyy huulilla todella hyvin yksinään (eli sitä voi hinkkailla illalla meikinpoistoaineella pois) ja ihan kohtuullisesti jonkun muun kiillottajan alla. :)

   Poista
 3. Mää tätä kerran tutkailinkin kaupassa, mutta hinnan takia jätin kauppaan. Saattaa olla, että alesta joskus voisi tarttua mukaan... Jos tätä koskaan tarjoukseen tuleekaan.

  Mun blogissa on sulle tunnustus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo noin 12 euroa tuntui hieman turhan korkealta hinnalta. Pidän Goshin tussista enemmän ja muistaakseni maksoin siitä Lontoossa neljä puntaa (täällä se tosin taitaa maksaa kymmisen euroa).

   Ja kiitos! :)

   Poista