Aasialainen kosmetiikka, Dior, Huulimeikit, Itseruskettavat, L'Oreal, Meikkipohjat, OPI, Shills

Tämän kesän jutut

En vain saa tarpeekseni OPI:n Catch Me in Your Net -lakasta. Olen jo vakavasti harkinnut varapullon tilaamista.. Tässä koristeltuna ruusuilla Konadin laatasta M40. Ruusut on valkoisina ihanan pitsimäisiä ja jätinkin ne ihan reunaan. :)

L’Orealin Sublime Bronze -kuivasumute on ollut ahkerassa käytössä. Vaikka uusi suutin levittääkin sumun iholle selvästi tasaisemmin ja voimakkaammin kuin vanha, niin olenko ainoa, jolla on ongelmia painaa pumppua helposti? Kun purkki tulisi pitää 30 cm päässä ihosta, niin varsinkin yläkroppaa sumuttaessa saa kunnolla taivutella etusormea möhkälemäisen suuttimen sisällä olevalle pumpulle.. Ja taas huvittava yksityiskohta purkista. Ruotsiksi/Norjaksi/Tanskaksi neuvotaan seuraavaa: ”Anvendes dagligt, indtil den onskede farve/färg er opnået.” Kun taas Suomeksi näin: ”Odota vähintään kaksi päivää ennen kuin käytät tuotetta uudestaan.” Eh, eikö sitä millään saa olla yhtä kauniin ruskea kuin ruotsalainen? ;) Vai emmekö me suomalaiset vaan osaa?

Diorin Addict Lip Glow hyppäsi suosikiksi heti kättelyssä! Niin ihastuttavan helppo tuote! Vaikka tätä ostaessa muistin taas minkä takia tykkään shoppailla netissä.. Kaikki kiitos avuliaille myyjille ja ymmärrän kyllä lisämyynnin merkityksen, mutta pyytäessäni tätä kyseistä tuotetta myyjä hakee sen ja toteaa, että ”Olisiko tarvetta vaikka ripsivärille?”. Ei siinä muuten mitään, mutta olin silmämeikittä liikkeellä ja vaikka kuinka uskottelen, ettei myyjä tajunnut tai huomannut sitä, niin silti se kirpaisee. :D Jos hän olisi tarjonnut mitä tahansa muuta huuliin liittyvää tuotetta, niin se ei olisi särähtänyt yhtä pahasti.. Yritin hymyillä nätisti ja todeta, että kiitos en tarvitse nyt muuta, vaikka teki mieli kuitata perään.

Shills Super Magic BB Cream on pikkuhiljaa muodostunut luottotuotteeksi. Siitä kerroin jo pohjustuspostauksessa. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Panda keskiviikko 18. elokuun 2010 at 23:23

    En ole vielä saanut 100% varmistusta seuraavan kuukauden alussa tapahtuvasta Tallinnareissusta mutta mutta lakan testaaminen kyllä houkuttelisi :].

  • Leave a Reply